3. syyskuuta 2012

Viini valuu jalkoihin ja sinä jäit mun päähän


Heli Kajo - Juhlat

Pyörähdettiin miehen kaverin tyttöystävän synttäripippaloissa lauantaina. Siellä soi muutaman kerran tämä biisi. Ette arvaa kuka tätä on kuunnellut eilisillasta asti ? Tää on aika ihana ja menevä :)
Photobucket
Random pärstäkuva perjantailta. Hetki ennen luokkakaverin luokse lähtöä. Piti koittaa saada tukasta jonkinlaista kuvaa, mutta aika huonolla menestyksellä.
Photobucket
Lauantai-ilta. Hetki ennen lähtöä. Tunsin itteni melkein nätiks, halusin siitä kuvan. Mielellään tuon ukkelin kanssa. Tää oli ainoa  melkein julkaisukelpoinen. Muutamissa hyvissä näytin osittain kaljulta ! (kiitos hiuskoristeen). Tässä näytän siltä että oisin humalassa. Höh :<
Tässä myös näkyy, tosin aika huonosti, uudistettua tukkaa. Näyttää paljon vaaleammalta kuin yllä olevassa kuvassa. Vaikka väriä laitettiin vain tyveen. Nyt on tuosta päältä kevennetty ihan reilusti, pitäisi napata kuvaa siitä. Täytyy sanoa, että tykkään :) Jostain syystä kaipaan vaan enemmän ja enemmän otsatukkaa.. Mielestäni se sopisi tän tukan kanssa. Mitä mieltä te olette ?

Vielä jos jaksaisi huomisen aamuvuoron. Olisi taas yksi vapaa. To ja pe töitä ja vkl vapaa. Onneksi rento viikko. Laskin tänään, että enää 19 työpäivää jäljellä. Niistä kaksi menee muualla kuin osastolla. Yksi päivä keuhkopolilla ja toinen klf:ssä, seuraamassa erilaisia puhalluskokeita ja muuta mielenkiintoista. Vielä jos ihopolille pääsisi.. Voisin käydä myös labrassa mielellään ja katsomassa ruumiinavauksia. Ehken pääse kaikkiin. Näyttökin pitää suorittaa.. :D

Miten teillä on viikko käynnistynyt ?

2 kommenttia:

Kiitos (: ♥