6. syyskuuta 2012

Kynnet mummolla pt. 2

Nämä kynnet tein tiistaina. Niitä ennen on tehty muutamat, mutta osa kuvista on vieläkin kamerassa tai en ole jaksanut kuvata tarvittavia välineitä. Tai sitten kynnet on ollut simppelit (lakka+glitteriä) että kuvaaminen on vain jäänyt.

Näistä kynsistä tykkään kovasti. Ajattelin itselleni toteuttaa jossain vaiheessa samantapaiset. Kunhan tästä harjoittelusta pääsee eroon :) Photobucket
China Glaze - Ruby Pumps
Scratch - Holographic Silver
Sekä strasseja
Photobucket
Lakkasin kynnet CG:llä ja lätkin nimettömät täyteen strasseja. Tuo iso on joku random, mitä löytyy muutamie kappaleita, mutta eivät päässeet kuvaan. Lisäksi pitämään strassit paikallaan, päällyslakan unohtuessa kokeilin Scratchin glitterlakkaa, joka on myös päällyslakka samalla.
Photobucket
Eilen oli postisetä tuonut pienen kirjeen, josta paljastui fb:n Kynsikoristeet Kiertoon ryhmästä ostettu hyrrällinen helmenpuolikkaita. En mie enää ees tiiä miks halusin näitä :'D

Mitäs tykkäätte kynsistä ?

2 kommenttia:

 1. Saatan kommentoida välillä tällä toisellakin tunnuksella, kun olen puuhaillut viime aikoina enemmän tuolla korublogin puolella.

  Hauskat kynnet! :) Minä pidän noista helmenpuolikkaista. Niillä saa mukavia yksityiskohtia kynsiin ja tuntuvat pysyvän paikoillaan paljon paremmin kuin strassit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees :)

   Kiitos ! Ja kiitti vinkistä, että helmenpuolikkaan kestäisivät paremmin kynnessä ;) Pitää päästä pian testailemaan noita :)

   Poista

Kiitos (: ♥