25. syyskuuta 2012

Kaappia vaatteille

Sain hakea viime viikolla Jyskistä ostamani vaatekaapin. Olihan sitä odoteltu pari viikkoa. Miehen kanssa koottiinkin tuo, eikä edes koitettu kuristaa toisiamme sen aikana ;)
Kaappi on nimeltään Nantes, ja väri on kaunis wenge. Meillä sattui miehen kanssa hyvä tuuri, että molemmat kaipaa sisustukseen tummaa puuta, tai edes sen väristä :D Katseltiin eri kaappivaihtoehtoja, mutta tämä vei sydämeni, kiitos tuon peilin.
Photobucket
Ajattelin ensin, ettei tuosta peilistä voi nähdä itseään kokonaan, mutta kyllä siitä näkee. Jee !
Photobucket
Kaapissahan on yksi pitkä tanko. Se löytyy vasemman puoleisen ja peilioven takaa. Toisen peilittömän oven takaa löytyy hyllyja (jotka muuten piti ostaa erikseen. ärr.). Lisäksi tangon ja irtohyllyjen yläpuolella on hyllytilaa. Peilioven alta palastuu kolme laatikkoa, joista olen enemmän kuin iloinen. Yhdestä taitaa tulla se tärkeiden papereiden laatikko, missä kaikki on aina kuitenkin hukassa.
Photobucket
Miinusta kaappi saa valkoisesta takaseinästä sekä niistä hyllyistä. Miksei niissä olisi voinut olla kaapin väreihin sopivia hyllyjä ? Noh, ajattelin jossain vaiheessa päällystää ne jollain kivalla hyllypaperilla. Ja valkoiselle takaseinälle ajattelin keksiä jonkun mukavan kuvan kurkistelemaan vaatteiden lomasta.

ps. näyttö on ohi, portfolio on valmis. Huomenna seuraamaan dialyysi, to-pe ja pe-la yövuorot. Maanantaina aamu ja tiistaina aamusta 4 h töitä. Sitten se on OHI ! Ensi viikolla on muutenkin tiedossa jotain kivaa ;)

7 kommenttia:

 1. oo magee kaappi, oon kade!! itellä vaa rumii valkosia tyhmiä ja rumia kaappeja:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ;)
   Valkoset kaapit ei kyl oo kovin kauniita.. Paitsi jos on mahdollisuus valita kivaa materiaalia olevat kaapit, ja ne on ulkonäöltään sitten kauniit. Ja samalla kaikki muut sisustus on myös melko vaalea.. Muuten tää tyttö sanoo valkoiselle ei :D

   Poista
 2. kaunis kaappi ,noi kasaamiset on kyllä aina sellasia taisteluita meilläki onnex aika vähän mitään tarvinu kasailla =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti !
   Kasailu vähän kyllä on taistelua. Mekin onneks säästyttii toistemme kanssa taistelulta, kaapin kanssa kyllä taisteltiin..

   Poista
 3. Tosi siisti, jonkun samantyylisen kaapin haluisin kans joskus. :) Paljonko tolla oli hintaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :)
   Tuo oli tarjouksessa (on muuten vieläkin) 180 e, normi hinta oli muistaakseni lähemmäs 300e.

   Poista

Kiitos (: ♥