27. syyskuuta 2012

Musiikki - Ruotsi - Muistoja. Part 1, kevät

Jotkut biisit kolahtavat niin hyvin, vaikka kuuntelisit niitä pitkän tauon jälkeen, kuunnellessa muistuu mieleen jokin tietty hetki tai fiilis. Niin on käynyt itsellä monien biisien kanssa, joita kuuntelin keväällä ja kesällä Ruotsissa ollessani. Jaan tämän postaukse kahteen osaan, tässä ensimmäinen, eli kevät.


Michel Teló - Ai Se Eu De Pego
Kuulin biisin ensimmäisen kerran pari viikkoa ennen ruotsiin lähtöä. Kolahti heti. Ruotsissa kuuntelin tätä paljon. Päällimmäisenä on muistikuvat, joissa istun metrossa. Kämppiksen kanssa molemmilla on kuulokkeet korvissa. Itsellä soi tämä. Kohta tulee kuulutus Nästä Fridhemsplan, byte til tunnelbana mot Hässelby Strand. Ulkona on hieman pakkasta ja lunta.
Photobucket

Jimi Constantine - Dirty Cinderella
Ensimmäisen Solidaritet reissun jälkeinen maanantai. Toinen viikko töissä. Kämppiksen kanssa kävelimme metrolta töihin. Vinoilin biisin avulla hänelle lauantai-illan sekoiluista.
Photobucket

Klamydia - Tunnelbana Pojkar
Biisi löytyi vahingossa. Herätti hilpeyttä molemmissa kämppiksissä. Tämä biisi soi, yllätys yllätys, monena aamuna töihin mennessä.
Photobucket

Pitbull - International Love
Solidaritet. Etenkin ensimmäinen ilta. Kansainvälistä siellä kyllä oli, vaikka rakkautta ei löytynyt.
Photobucket

LMFAO - Sexy and I know it
Solidaritet. Ja kiinalaisenmiehen tanssiminen. Hän onnistui tosiaan valtaamaan lähes koko tanssilattian itselleen.
Photobucket

Taio Cruz - Hangover
Solidaritet. Ja sitä seuranneet aamut. Itse olin ehkä väsynyt, mutta kämppikseltä sain tämän biisin saattelemana kuulla mm. valitusta päänsärystä ja miehistä. Ja siitä, että kaikkea ei voi muistaa.
Photobucket

Melissa Horn - Jag saknar dig mindre och mindre
Kappale, jonka ensimmäinen kämppis soitti viimeisellä viikollaan. Sanoi kuulleensa tämän yhden miehen luona. Mies sanoi hänelle, että tämä on ainoa kappale, mikä saa hänet itkemään. Miusta se oli jotenkin söpöä. Toinen hetki ko. kappaleesta sijoittuu töihin. Oli ruoka-aika, ja syötin asukasta hänen huoneessaan. Siellä soi radio, ja tämä biisi tuli sieltä. Ruokailu loppui ennen kappaleen päättymistä, mutta en voinut lähteä ennen kuin kappale oli loppunut.
Photobucket

Stig - Laululeija
Toinen kämppikseni soitatti tätä, aina kun hänellä oli ikävä hänen kihlattuaan. Tykästyin, enkä kevään jälkeen olekaan tainnut kuunnella ennen tätä päivää.
Photobucket
Kaija Koo - Viisi Vuodenaikaa 
Viimeisten päivien aikana soi tämä kappale, monen monta kertaa. "Silloin joutuu lähtemään, kun ei pysty ollenkaan lähtemästä kieltäytymään. Ne on pikku lähtöjä ennen sitä suurempaa"


Mistä kappaleista teillä tulee mieleen jokin hetki tai tunnelma ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos (: ♥