19. syyskuuta 2012

Ei sanota elämälle ei

..annetaan sen virrata, lävitsemmen niinkuin vesi Imatrankoskessa kuohuta

Pariisin Kevät - Imatrankoski

Kuvat viime kesältä, Imatran koskinäytöksestä. 
Photobucket
Operaatio muutto on aloitettu. Hitaasti mutta varmasti. Vaatekaappi kotiutui maanantaina, ja se löysi kokoamisen jälkeen paikkansa. Uutta sisältöäkin kaipailisin, mutta jospa noilla vanhoilla pääsisi alkuun.. Muuten kaikki on muuton suhteen kesken. En ole saanut aikaiseksi irtisanoa tätä asuntoa (kuun loppuun vielä aikaa), en ole jaksanut edes aloittaa pakkaamista. En mitään. Kiitos työssäoppimisen.
Photobucket
Siitä saadaankin aasinsilta siihen. Vielä on 10 työvuoroa, joista viisi on näyttöpäiviä. Alkaa muuten huomenna, jaiks ! Ja lopuista viidestä, yksi menee aamuselta dialyysissa, onneksi. Työpäivät ei tunnu edes työpäiviltä, jos saa olla jossain muualla kuin osastolla. Ihan kuin eilenkin olisi ollut vapaa, vaikka olin 8 tuntia ihopoliklinikalla. Haaveilen muuten päivätyöstä, tuo vuorotyö ei ihan juuri nyt nappaa..
Photobucket
Mistä päästäänkin päivän toiseen polttavaan puheenaiheeseen. Valmistuminen on lähellä, mutta to:n loppuminen lähempänä. Ja näitähän seuraa työttömyys (jos sitä henk.koht. avustajan työtä ei nyt lasketa). Löysin mol:n sivuilta tänään enemmän kuin houkuttelevan vapaan työpaikan, jota ajattelin hakea. Ongelma vain on siinä, etten osaa ! Hakemus saa ymmärrykseni mukaan olla vapaa hakemus, eikä CV:stä mainita mitään (sitä nyt en ainankaan osaa tehdä..).
Olisiko teillä vinkkejä, millä pääsisi alkuun työpaikan hakemisessa ? Vai pitääkö ottaa puhelin kauniiseen käteen ja soittaa tärisevällä äänellä sinne ?
Ja ennen kuin kysytte, paikka on lasten iltapäiväkerhon vetäminen.
Photobucket
Kuinka teillä menee ? (:

ps. Toivottavasti jaksatte vielä tämän parisen viikkoa tälläistä ei-niin-aktiivista-bloggailua. Sitten helpottaa ja pääsen itsekin jälleen kynsien pariin ihan kunnolla !

pps. Huomatkaa uusi sivu, jossa esittelen kaikki leimauslaattani. Yläpalkista pääset sinne, tai TÄSTÄ.

2 kommenttia:

  1. Sinuna tekisin niin, että laittaisin ensin sen vapaamuotoisen hakemuksen miuluummin sähköpostilla, jos se on annettu siinä ilmoituksessa. Soita sinne sitten, kun oot lähettänyt hakemuksen. Laittaisin ehdottomasti myös vapaaehtoiseen hakemukseen CV:n eli tekisin sekä hakemuksen että CV:n erikseen ja tallentaisin ne PDF:inä ja lähtettäisin ne s-postilla. Netistä löytyy paljon hyviä CV-malleja joten googlaamaan vaan. Joskus oon soittanut ensin paikkaan, jos se on ollut jo kauan auki ja kysynyt, mikä siellä on tilanne jne. :) Tsemppiä ja reippaasti hakemuksia vaan menemään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos paljon ! :) CV miulla onkin jo melkein valmis, löysin äärettömän helpon mallin netistä ! Tuo hakemuksen tekeminen tuottaakin enemmän päänvaivaa. Koska aloittaminen. En keksi, miten siitä aloituksesta saisi asiallisen, mutta mielenkiintoisen..

      Poista

Kiitos (: ♥