9. syyskuuta 2012

Sekalaisia kuulumisia

Photobucket
Huomenna starttaa neljäs viikko. Aika on mennyt kyllä melko nopeasti. Huomenna tutustumaan keuhkopoliklinikalle. Vähän normaalista poikkeavaa, onneksi.
Photobucket
Syksy on miun mielestä nyt tullut. Kaivoin lauantaina lempparineuleen esiin. Tuo on niin ihana. Suurikauluksisen neuleen kun saisi vielä pitkähihaisena.
Photobucket
Oon ahkeraan viikonloppuna katsellut sänkyyn helmalakanaa ja päiväpeitettä, sekä verhoja makkariin ja olkkariin. Verhoissa hakusessa Vallilan Kelohonka, mielellään tummanpunaisena tai harmaana. Jos jollain on myynnissä, tai tietää mistä saa halvalla, oon enemmän kuin kiitollinen vinkistä ! :) Onneksi on jo kakkosvaihtoehto mielessä. Yllämainittujen lisäksi on hakusessa kaksi yöpöytää ja kaksi kivaa pientä lamppua. Sekä kätevä lipasto kynsilakoille ! Se on se suurin ongelma tässä tulevaisuudessa.. :D Miusta tuntuu, että tuolla miehellä menee kohta hermot kun sille linkittelen aina kaikkia ;)

Mukavaa tulevaa viikkoa kaikille !

ps. Oottehan varautuneet lähitulevaisuudessa mahdollisiin sisustuspainotteisiin postauksiin ? ;)

3 kommenttia:

 1. Lappeenrannan anttilasta on tullut bongattua vallilan kelohonka verhoja ja oon sieltä itsekkin olkkariin kelohonka verhot löytäny! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä oon ite kanssa joskus katellu, mutta niin kiskuri hintoja ettei oo varaa :D Ainankaan kahteen huoneeseen sellaisia ostella..

   Poista
 2. Vallilan Kelohonka <3 Hinnat todella ovat aika kovat. Tekisi mieli ostaa useampia Vallilan verhoja ja vaihdella välillä, mutta ei niillä hinnoilla.

  Onpa kiva neule! Kohta sitä pitää taas pukeutua lämpimämmin. Huivi piti jo kaivaa kaapista. Vaikka en talvi-ihmisiä olekaan, niin nyt olisi helpompi pukeutua neuleisiin tämän kasvavan mahan kanssa. Ei oikein mahdu monikaan oma vaate päälle, enkä ole kovin paljon uusia ostoksia tehnyt. x) Kivoja neuleita tosin ostin kolmisen kappaletta.

  VastaaPoista

Kiitos (: ♥