7. syyskuuta 2012

Synkkä ja myskyinen yö

Synkkää oli, hieman myrskyisää, mutta silloin oli ilta. Kävimme miehen kanssa kävelemässä muutaman kilometrin metsälenkin toissapäivänä. Onneksi nappasin kameran matkaan, sieltä sai pari kivaa kuvaa tummasta Saimaasta ja aalloista. Siellä kävellessä tuntui, että nyt on oikeasti syksy tullut. En tiedä onko se hyvä vai huono. En osaa pukeutua syksyllä. Haluaisin jo kiskoa kivan neuleen niskaan, mutta ei kätköissä ole mieluista. Jospa huomenna mieli olisi toinen.
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Pidättekö te syksystä ?

8 kommenttia:

 1. En kyllä voi oikein sanoa pitäväni sykystä... Aina sataa ja tulee kylmä. Voisin melkein hypätä suoraan kesästä talveen, ettei ois näitä kurakelejä välissä. :D Mutta on syksyllä puissa kauniit lehdet ja mun synttäritkin, että jotian hyvä siinä on kai silti.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulihan sieltä jotain positiivistakin ;) Mutta totta, melkein aina sataa ja palelee. Sade on kiva illalla kotona sisällä olless :) Muuten ne syksyiset aurinkoiset, mutta kylmät, päivät ovat ihaniaa :) Jos puiden lehdet ovat jo vaihtaneet väriä =)

   Poista
 2. en tykkää kun on kylmää ja märkää:D

  VastaaPoista
 3. Minä taas rakastan syksyä juuri pukeutumisen takia :D Kuumaverisenä sitä saa koko kesän juosta lähes puolialasti selviytyäkseen hellekeleistä jotenkin hengissä ja siitä alkaa olla tyylikkyys kaukana. Elokuussa alankin aina systemaattisesti kaivata kirpeän kuulaita syyskelejä, jolloin voi taas kerrospukeutua ja olla taas aikuisen ja nätin näköinen. Ihanat neuletakit, pitkävartiset villasukat, säärystimet, nahkasaappaat, huivit, pipot... Ooh, syksy, miten olen sinua taas odottanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että joku on syksystä noinkin innoissaan :)

   Poista

Kiitos (: ♥