16. syyskuuta 2012

Jotain uutta puuttuu

Photobucket
Viikonlopun uutuussaalis.
Kolme Nora Robertsin hääsarjaan kuuluvaa kirjaa kotiutin tänään. Voi noista fb:n kirppareilta tehä löytöjäkin ;) Noiden kolmen yhteishinta oli vain 5 e !
Photobucket
Eilen löydetty Flormarin lakka. Luonnossa se on vähän vihertävämpi. Nro. 441
Tänään löydetty MNY Maybellinen väriä vaihtava päällyslakka.
Photobucket
Vaikka kuva onkin heilahtanut, siitä näkee, että päällyslakka tosiaan vaihtaa väirä. Odotan innolla tämän jatkokäyttöä. Onko teillä kokemusta tuosta väriä vaihtavasta päällyslakasta ?
Photobucket
Eiliset suunnitelmat menivätkin uusiksi. Liian kauan hengailin yksin miehen asunnolla. Ei miulla silti tylsää ollut. Katsoin Solsidanin ensimmäisen kauden kokonaan. Oli muuten hyvä, suosittelen ! Kävin kyllä pyörähtämässä kaupoilla, mutta mitään ei kynsilakan lisäksi tarttunut matkaan. Eräs paita jäi kyllä kummittelemaan..
Photobucket
Tänään pyörähdettiin miehen kanssa Kodin1:ssä etsimässä verhokankaita/valmiita verhoja, päiväpeittoa ja suihkuverhoa. Päiväpeitto me kyllä löydettiin, onneksi. Miulle iski siellä kaupassa hirmuinen ahdistus verhojen suhteen, joten kaikki mielenkiintoiset jäi sinne. Myös ne Vallilan Kelohongat.. Koitan koota ajatuksia jälleen niiden suhteen ja keksiä jonkun hyvän ratkaisun.
Mutta nyt ollaan taas askel lähempänä kivaa makkaria tuon päiväpeiton ansiosta. Voin alkaa suunnitella kivoja koriste tyynyjä huoneen piristykseksi (;

Miten teillä on viikonloppu mennyt ? (:

5 kommenttia:

  1. mulla on myös toi päällyslakka tosin en oo ehtiny testaileen =)

    VastaaPoista
  2. Hihih, sä olet kyllä semmonen kynsifriikki! :) Kiva tuo tummansininen sävy. :)

    VastaaPoista

Kiitos (: ♥