6. joulukuuta 2013

6. Luukku // Meidän Itsenäisyyspäivä.


Meillä on tapana käydä Itsenäisyyspäivänä meidän mummolla kahvilla, koska hänellä ja hänen miehellään on silloin hääpäivä. Tänä vuonna piti ottaa varaslähtö, koska minulla on tänään vaihteeksi iltavuoro.

Kahvipöytä.

Mausteinen glögijuustokakku.

Pekonikierteitä.

Valkosuklaa-lime -fudgea. Oli muuten mielettömän makeaa.

Hopea Toffeeta. Totta kai tarjoillaan Mariskoolissa, jonka he saivat häälahjaksi.

Kokki on tyytyväinen, kun kakku teki hyvin kauppansa :) Ja se oli myös omasta mielestäni erittäin onnistunutta ja maukasta.



Päivällä tuli täällä lunta taivaan täydeltä. Ajokeli oli välillä mitä karmein, moottoritiellä ei uskaltanut mennä kuin kuuttakymppiä. Mutta kolareilta säästyttiin, eikä niitä muutenkaan näkynyt näillä nurkilla. Luonto oli kuitenkin lumisateen ansiosta upea. Kolme alinta kuvaa onkin eilen illalla napsittuja.

Tänään tosiaan vuorossa ilta, eli jää näkemättä niin itsenäisyyspäivänvastaanotto kuin Tuntematon Sotilas, koska huomenna pitää taas klo. 7 olla ahkerana hommissa.

Mitä sinun Itsenäisyyspäivääsi kuuluu ?

9 kommenttia:

  1. Haluisitko laittaa mulle joko facebookkiin tai tänne blogiin ohjeen tuohon juustokakkuun. Voisin tehdä sellaisen vaikka jouluksi tai ehkäpä jo joku viikonloppu :)

    VastaaPoista
  2. nami toi juustokakku ja noi KIEKURAAAAT! en kestä haluun syödä noi kaikki :3 toi fudgekin näyttää suussa sulavalta :P oot niin taitava leipoo :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi ;) Kiekurat meni kuumille kiville :D Aww, kiitos <3

      Poista
  3. Harmi että missasit juhlavastaanoton, se oli virkistävän erilainen tänä vuonna! Upeita mekkoja oli kyllä, onneksi niitä voi lukea Iltalehdestä jne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, sen takia se harmittikin niin paljon :/ Jos juhlat olisi taas olleet Linnassa, ei olisi haitannut ettei näe :D

      Poista
  4. Sä osaat tehdä niin ihania herkkuja! ♡

    VastaaPoista

Kiitos (: ♥