23. joulukuuta 2013

23. Luukku // Joulutunnelmaa kotona.
Meille tuli eilen joulukuusi. Oikea sellainen. Se on hieman vino. Ja latva on hieman käyrä. Kuulemma metsänhoidollisesti se oli oiva kuusi kaataa. Eipä tuolla niin väliä. En oikein välitä oikeasta kuusesta. Se on kiva, jos se ei ole kotona. Eikä se tiputtelisi neulasia.

Kuusi on kuitenkin puettu nyt joulua varten. Joulu saa tulla. Vaikka ei tunnu siltä. Missä On hanget korkeat nietokset ? Nyt kyllä pitää kysyä, No onkos tullut kesä ?

Olenko kertonut rakastavani lahjojen paketointia ? Vaikka en saakaan nauhoja laitettua koskaan niin kauniisti kuin haluaisin. Lisäksi miulla on paha tapa keksiä äidilleni kaikista helpoiten lahjus, tai pari. Tänä vuonna ne kaikki löytyvät tuosta yhdestä isosta laatikosta. Paitsi yksi, minkä unohdin paketoida. Hän saa sen siis myöhemmin.

Käsi ylös, kuka muistaa nämä koristeet viime vuodelta ?


Simo toi kuuseen koristeet, jotka hänen äiti osti joskus hänelle. Koristeet ovat kuulemma siitä asti olleet joka joulu kuusessa. Hauskaa. Ovat nämä kyllä aika söpöjä.


Meinasin laittaa ikkunoihin valot, mutta koskaan ei huvittanut kavuta tuolille. Niinpä ostin muutamat paristokäyttöiset led -valosarjat. Kuvissa näkyy vain yksi niistä muutamasta.


Huomenna pitää napata lahjat kainaloon ja käydä aamulla leikkimässä tottua meidän mummolla. Sitten suuntaamme Simon vanhemmille. Outoa. Ensimmäinen aatto, kun en ole meidän äidin ja mummon kanssa. Ehkä siitä selvitään. Joulupäivänä sitten töiden jälkeen sinne syömään.

Nyt lähden tekemään glögijuustokakkuihin kiilteen ja sen jälkeen painun nukkumaan.

ps. Arvonnan voittaja julkaistaan, kunhan ehditään.

4 kommenttia:

Kiitos (: ♥