29. joulukuuta 2013

Joulua

Nyt on joulut juhlittu. Arkeen palasin oikeastaan jo joulupäivänä, kun töihin oli suunnattava. Tarkoituksena oli tulla kirjoittelemaan jo aiemmin, pyhien jälkeen olin niin väsynyt, ettei vai jaksanut. Ja viikonloppu vapaa vaihtui yllätysyövuoroihin. Tänään vielä toinen yö. Toivottavasti sähkökatkoilta vältytään.. Nyt kuitenkin hieman kuvia meidän joulusta !

Miulla oli aatto töistä vapaa, niinpä aamupäivällä kävimme ensin pyörähtämässä meidän mummolla. Vein sinne leipomiani kuivakakkuja sekä glögijuustokakun. Ja totta kai kasan lahjoja ! Olin tänä vuonna paketoinut äitini lahjat yhteen isoon pahvilaatikkoon. Ilme oli näkemisen arvoinen jo silloin, kun annoin laatikon käteen ja sanoin, ettei miulla ole kuin tämä yksi lahja. Voi kunpa olisin saanut olla paikalla, kun hän avasi isoa pakettiaan, ja sieltä paljastuikin pienempiä paketteja ! Illalla sain kuitenkin viestin häneltä, jossa kovasti kiitteli lahjoista. Etenkin siitä yhdestä, mikä oli kääritty sanomalehteen, sanomalheti silpun seassa toisessa pahvilaatikossa. Ostin hänelle Michael Monroen suunnitteleman Kalevala -korun, saman joka minultakin jo löytyy. Ja palataanhan sitten taas asiaan.

Meidän mummola lähdimme ajamaan Simon vanhemmille. Ensimmäinen aatto siellä. Miulle erilainen ja tavallaan hieman vaikea kokemus. Olen aina viettänyt jouluaaton äitini, mummoni ja mummoni miehen seurassa. Mutta selvisin kunnialla, ja erilainen joulu oli tervetullutta vaihtelua :)


Glittertähtiä kuusessa ! Niin kauniit.


Kuusen alla ei ollut lahjoja, vaan itse joulupukki ja hieman reissussa rähjääntynyt Petteri ;)

Joulun pakollinen pallokuva !


Halusin vielä joulukukan mennessäni. Sainkin hetken paikallisesta S-marketista etsiä sopivaa. Joulutähdet näyttivät tautisila, hyasintin kanssa en itse voi olla samassa huoneessa. Niinpä valikoin itselleni uuden tuttavuuden, timanttiananas. Tämä oli vielä hauska glitteröity versio. Sopii siis oivallisesti jouluun !

Alkuiltapäivällä oli kahvittelun vuoro. Tännekin toin mukanani glögikakun.


Myöhemmin illasta vuorossa jouluateria. Laatikoita, kinkkua, hirvipaistia ja perunaa. Ja juomana hauskan makuista Julmustia.
Ruuan päälle hieman lepäilimme, ennen kuin suuntasimme takaisin kotiin. Kotona avattiin muutamat paketit, joita saatiin meidän mummolla käydessä matkaan.

Joulupäivänä kävin pyörähtämässä aamuvuorossa, jonka jälkeen lähdettiin meidän mummolle joululounaalle.Tässä kävi perinteinen "ainiin, piti ottaa kuva !".


Ruokailun päätteeksi pieni hengähdystauko, ennen kahvin vuoroa. Illansuussa lähdettiinkin sitten kotia. Taisin sinä iltana mennä nukkumaan niinkin hyvissä ajoin, että tapanina herätessä huomasin nukkuneeni 13 tuntia.. Joulu on aika rankkaa aikaa ;)

Miten teidän joulu meni ? :) Seuraavassa postauksessa on tulossa lahjojen helmiä.

8 kommenttia:

 1. tosi kaunis toi timanttianananananasss!! mäkään en voi olla haisuhyasinttien kanssa samassa huoneessa :P ei sillä, meillä on muutenkin kotona vaan yksi pieni kaktus ja siinä on meidän kasvillisuus :D eiku! ruokapöydällä on bambunoksa vedessä :'D

  nomnom, paaaljon ruokaa ja herkkuja :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaktus on ihan riittävä kasvillisuus ;)

   Poista
 2. me ollaan ukon kanssa vieläkin viikon kestäneellä joulureissulla, joka taitaa jatkua uv:n ylikin. Mukava palata sitten kotiin ja blogia päivittään :)

  VastaaPoista
 3. Ihanalta näyttää teidän joulu! ♡ Pakko sanoa, että toi kuusen alla oleva pukki on aika kaamean näköinen, sen naama on jotenkin iso ja pelottava :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha, se on vähän kärsineen näköinen ;D

   Poista

Kiitos (: ♥