17. joulukuuta 2013

17. Luukku // Neliöitä ja tikkuja kynsillä.


Tänään on vuorossa pitkästä aikaa kynsiä. Tällä kertaa sellaiset, jotka on tehty marraskuussa, ja joita en meinannut ollenkaan esitellä täällä.

Essie - Wrapped in Rubies
Flormar - GL01
Golden Rose - Impression 01

Essie on mielettömän upea. Pullokuvissa näkyy sen kultaan taittava ominaisuus. Harmi ettei se välity kynsiltä kuviin. Mutta ei se mitään, lakka on ilman suurempaa vivahdettakin todella kaunis. Mielestäni tämä on aika jouluinen lakka.


Sitten koristelut. Hmph. Halusin kaksi glitteriä pois testaamattomista. Noh, eipä ne nyt kovin kummoiset ole. Enkä tiedä enää, onko tuo neliöglitterkään oikein makuuni. Golden Rosen tikut on hauskat, mutta eivät sovi tämän lakan päälle. Huomaatteko, että GR ei ole täysin kirkkaalla pohjalla ?


Uppooko neliö- tai tikkuglitter ?

ps. Pahoittelen postauksien epäsäännöllisyyttä, Lopetin taas tänä aamuna valvomisen. Tulikin seitsemän päivän sisään tehtyä neljä yövuoroa pätkissä. Se hieman verottaa tätä normaalia arkea. Mutta jospa tämä tästä, pikku hiljaa. Ja kohtahan on jo joulukin !

6 kommenttia:

 1. mullakin on toi neliöglitter vielä testaamatta :D en tiedä minkä kanssa yhdistäisin sen :D

  VastaaPoista
 2. Voisko toi neliöglitter toimia Opin I snow you love me:n tavoin? :) tosin hieman aikaa vievämpää ehkä asetella pikkuneliöitä, mutta miksipä ei sitä vois kokeilla. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ainankin kokeilla toimiiko :)

   Poista
 3. Uppoo neliöglitter, mutta en ole löytänyt tuota flormaria täältäpäin enää :/ Ois pitäny heti ostaa ku näin sen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :/ Täälläkin se loppui tosi nopeasti ilmestymmisen jälkeen.

   Poista

Kiitos (: ♥