13. joulukuuta 2013

13. Luukku // 13 faktaa minusta.


Haluan olla rehellinen ja kertoa, että tälle päivälle en ollut miettinyt mitään erikoista. Postauksen piti ilmestyä aamupäivällä, niinkuin aiemminkin. Mutta idean ja ajan puute esti sen. Kävimme tänään äitin ja mummoni kanssa Lappeenrannassa ostoksilla. Ja vasta hetki sitten kotiuduin. Huomenna sitten aamuvuoro.. Niin, ja huominen luukku tulee kanssa vasta myöhemmin päivällä :)

Nyt kuitenkin, muutamia faktoja minusta ! Toivottavasti en toista kovin paljoa itseäni :)

1. Mielessäni pyörii päivittäin asia, että en tiedä onko miusta lähihoitajaksi. En tiedä enää mitä haluan. Kirjastoala kiinnostaa, samoin kaupanala kirja- tai askartelukaupassa, tai vaikka kosmetiikkaliikkeessä ! Toisena hetkenä taas haluan olla lasten tai vanhusten parissa. Ken tietää mitä pitäisi tehdä.

2. Silloin, kun en saa lakata kynsiäni niin usein kuin haluaisin, tulee lakkausnälkää tyydytettyä lakkojen hankkimisella. Vaikka siinä samalla yritän saada kokoelmaa pienemmäksi, ja pidettyä vain ne rakkaimmat ja kauneimmat siellä. Toivotonta.

3. En voi olla ilman villasukkia. Kotona käytän äidiltäni saamia polviin yltäviä villasukkia. Töissäkin on villasukat, vaikka työkengissä hikoaakin varpaat. Ja jos kotona on oikein kylmä, villureiden alla on normisukat ja villureiden päälle vielä tossut.

4. Olen saamaton. Ja olen todennut sen olevan periytynyt äidiltäni. Päätän aina, että teen tämän ja tämän. En kuitenkaan saa aikaiseksi. Aloitin syksyllä lakkakokoelmani esittelyn. Nyt se on ollut kai kaksi kuukautta tauolla. Ja lakkoja on tullut aivan liikaa lisää, eli pitäisi ottaa uusia kuvia. En jaksa. Patistakaa miuta ! Sama pätee joidenkin asioiden hoitoon, etenkin jos se on epämukava. Huoh.

5. Saamattomuuden lisäksi olen varmaan perinyt hamstraamisen jalon taidon. Esim. Oriflame -edustajaksi ryhdyttyäni kosmetiikkatuotteet ovat lisääntyneet triplasti entiseen. Samoin kaikki muut putelit ja purnukat. Sama pätee myös esim. kaikkeen. Miulla on koko ajan ajatuksen tasolla työ vähentää tavaroita kotona. Koska meillä ei ole säilytystilaa, ja kiukkuan Simolle siitä ettei romuni mahdu mihinkään. Sen verran ahne olen, että en täysin hyvää tuotetta tuosta noin vaan lähde antamaan eteenpäin, mielummin möisin sen. Mutta ei niitä  kukaan osta. Tuli kokeiltua syksyllä kirpputorilla, en saanut edes pöytävuokran summaa takaisin. Eikä fb:n kirpputorit ole yhtään sen parempia.

6. Yritän kovasti opetella meikkaamaan. Siis muutakin kuin ripsiväri, kulmat, sipaisu luomiväriä ja jotain iholle. Näen mielessäni aina upeita luomuksia, mutta kun käyn toteuttamaan, meneekin sormi suuhun, tulee kiukku ja tyydyn siihen arkiseen. Enkä voi katsoa mitään tutoriaaleja, koska ei ne auta. Opettelin keväällä käyttämään eyelineriä. Katsoin monta videota aiheesta, yritin. Ne meni aina päin sanonko mitä. Oli pakko vain opetella itse, ilman videoita. Ja edelleen, aina rajauksia tehdessä joudun toiseen silmään tekemään vähintään kerran uudelleen, yleensä useammin.

7. En voi lukea liian pelottavia kirjoja. Enkä sellaisia, missä on jotain liian yliluonnollista. Vaikka etenkin jälkimmäisistä tiedän, etteivät ne ole totta. Mielikuvitukseni alkaa laukkaamaan liikaa. Ja esim. yövuoroissa on pakko lukea jotain kevyttä. Ei toivoakaan mistään, missä on jotain jännitystä. Pelottaa muutenkin olla isossa talossa yksin.

8. Sama pätee elokuviin ja sarjoihin. Katsoin joskus vuonna nakki ja muusi pätkän Supernaturalia. Siinä jaksossa oli jokin karmea meriörkki. Koska katsoin jakson kesällä, en loppukesästä käynyt kertaakaan järvessä uimassa, koska pelkäsin että sielläkin on sellainen...

9. Lapsena yksi suosikki piirretyistä oli ehdottomasti Viiru ja Pesonen. Paras jakso oli se, jossa Viiru halusi päästä avaruuteen, niinkuin Laika -koira. Talvisin, saatoin leikkiä ulkona lumikökkäreellä, ja kuvittelin että se oli Viirun avaruusalus. Tikulla (ja sormella) piirsin kökkäreeseen vielä kaikki ikkunat ja ovet. Ja tottakai yhteen ikkunaan Viirun ! Oi niitä aikoja.

10. Rakastan sisustus- ja kotilehtiä. Etenkin ruotsalaisia ! Parhaita ovat Sköna Hem, Hus&Hem, Hus&Hem Retro, Drömhem sekä 101 Ideér. Upeita kuvia ja mielenkiintoisia juttuja, parhautta.

11. Saan silmälasit ! Olen useamman vuoden "haaveillut" laseista ja nyt vihdoin saan ne. Näössäni ei ole kummoista vikaa, kaukonäössä oli joku pienen pieni juttu, mikä laseihin korjataan. Se ei kuitenkaan vaikuta näkööni ilman laseja mitenkään. Nämäkin lasit saan vain siksi, että äitini käytti Instrumentariumin tarjouksen, kun osti itselleen uudet lasit, niin minä sain ne kaupanpäällis kakkulat :) Elkääkä nyt te, jotka joudutte käyttämään laseja oikeasti huonon näön takia tulko marmattamaan siitä, miksi hommata lasit vaikka ei ole mitään tarvetta. Kiitos !

12. Haluaisin neljännen tatuoinnin. Tiedän jo mikä se olisi, mutten tiedä minne.

13. Loppuun kaikkein kiinnostavin tieto. En osaa röyhtäistä. En ymmärrä miten se tapahtuu. Vielä vähemmän ymmärrän ihmisiä, jotka pystyvät tuosta noin vain röyhtäilemään. Joskus karkaa vahingossa pieni röyhty, ja sen jälkeen mietin mitenhän tuo tapahtui.

Siinä nyt muutama ! Kuvat on Instagramistani (00ka) napattuja, koska tähän hätää ei löytynyt muuta. Palataan huomenna astialle ! :)

Mitä tykkäsitte pienestä kurkistuksesta mieleni syövereihin ?

6 kommenttia:

  1. Tää oli oikein mielenkiintoinen ja hauska postaus :)

    VastaaPoista
  2. jännittäviä tietoja ;)

    " Näen mielessäni aina upeita luomuksia, mutta kun käyn toteuttamaan, meneekin sormi suuhun, tulee kiukku ja tyydyn siihen arkiseen" - SÖPÖ! :3

    mäkään en ymmärrä miten joku osaa röyhtäistä vaikka ei röyhdytä :DD röyhty. kiva sana :P

    VastaaPoista

Kiitos (: ♥