9. lokakuuta 2012

Roosa Nauha -kynnet

Lokakuu on Roosa Nauha kuukausi, sen taitaa jokainen suomalainen tietää. Tänä vuonna halusin tehdä itselleni aiheeseen sopivat kynnet. Idea näihin lähti jo kesällä, kun sain Bundle Monsterin uusimmat laatat käsiini, ja siellä oli parikin RN -leimauskuviota. Photobucket
Mavala - Electric Pink
MIYO - Raspberry
Bundle Monster - BM321
Photobucket
Lakkasin kynnet kokonaan tuolla Mavalan vaaleanpunaisella. Lakka on muuten todella vanha jo, muistan sen niiltä ajoilta kun olin ala-asteella. Kuitenkin se on vielä käyttökelpoista.
Photobucket
Kokeilin leimaamisen ensin Konadin omaa pinkkiä, mutta se ei näkynyt. MIYO pääsi kokeiluun, ja hyvin arvosanoin suoriutui. Pitääkin jatkossakin kokeilla näitä lakkoja leimauksissa.

Tällä hetkellä lakkaus miellyttää omaa silmää, katsotaan kuinka asian laita on huomenna. Huomenna myös haluan esitellä jotain kivaa, mitä posti toi viime viikolla, mutta vasta eilen sain sen kätösiini :)

Aiotteko te tehdä Roosa Nauha kynsiä ?

10 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet ja olen tietoinen tästä, muut bloggaajat ovat myös vaihtaneet taustat vaaleanpunaisiksi sen kunniaksi. Itselläni kun jo oli valmiiksi vaaleanpunainen tausta. :--)

    Mietin vaan, että tuon kanssa olisi voinut käydä vielä joku hento kaunis glitteri päälle, too much? :D
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :)
      Glitter saattaisi sopiakin tuohon päälle, kiitos vinkistä ;)

      Poista
  2. en varmaankaan aio mut nää on kivat!! ^^

    VastaaPoista
  3. Oiiii miten ihanat, ja tosi ajankohtaiset kynnet! Tuli kamala himo laittaa omatkin kynnet kunnolla ojennukseen. Ja oho, onpa vanha lakka, ihme että toimii yhä! Ilmeisesti Mavalan lakat sitten kestää aikaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Eikun lakat kouraan ja hommiin ;) Jep, ainankin nuo vanhat kestää. Heitin juuri n. vuosi sitten ostetun Mavalan pois, kun oli kuivunut.

      Poista
  4. Ihana <3 Perjantaina on pakko pukee pinkkiä ylle ;D

    VastaaPoista
  5. Mulla on ollut hyvin samansuuntaista ideaa kynsiin, juurikin tuolla samalla BM:n leimakuvalla :). Nää on kyllä tosi kauniit kynnet.

    Missä laatassa muuten tuossa setissä on toinen roosa nauha-kuvio? Mulle ei ole tullut vastaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla ja kiitos ! :)

      Tuossa laatassa nro. 324 on tippikuviossa isompi ja hieman pienempi Roosa Nauha :)

      Poista

Kiitos (: ♥