22. lokakuuta 2012

Timantteja

Uutta Color Clubia piti päästä testailemaan lauantaina, ennen yöelämään lähtöä. Lakka on kaunis kyllä, mutta kamala asetella noita suikaleita paikoilleen.
Photobucket
Gina Tricot - Black
Color Club - Covered in Diamonds
Photobucket
(pöh. lyhensin kynnet lauantaina, ne jää aina erimuotoisiksi ja hieman eri mittaisiksi.. Ja yleensä sen paljastaa vasta kuvat. Viila taitaa päästä taas kovaan käyttöön, huoh.)

Löytyykö teiltä tämä Color Clubin lakka ?

ps. Arvonta on päättynyt, yritän tänään ehtiä arpoa voittajat !

8 kommenttia:

 1. Kivan näköinen lakka! Minulla ei tuota ole, mutta hieman saman tyylinen taitaa olla Goshin Rainbow, joka hyllystä löytyy. Ostin äskettäin myös todella ihanan hilelakan, josta en kyllä vahingossakaan muistanut ottaa kuvaa. Pitääpä käyttää sitä pian uudelleen. :)


  Palasin taas tämän toisenkin blogin kanssa. Nyt alkaa löytyä taas kynsipostauksia. ;)

  http://crozzed.blogspot.fi/2012/10/the-flowers-and-dragon.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti heti kurkata Googlesta miltä Goshin Rainbow näyttää, se näyttää juuri siltä millainen lakka täältä kokoelmista vielä puuttuu, ihana ! Kai teet lähiaikoina kynnet joissa näkyy ko. lakka ? ;)

   Poista
  2. Pitänee varmaan tehdä joskus uusi postaus, jossa lakkaa on käytetty. Siitä oli joskus muutama kuva, mutta ovat näemmä blogimuutossa joskus kadonneet. Olen Rainbowta muutaman kerran käyttänyt. Tosi kiva lakka on. :) Tulos näyttää hieman öljyläikkäiseltä. Punaisen kanssa ei yhtä hieno kuin esim. violetin, koska hileet heijastavat itsessään punaista ja hukkuvat taustaväriin enemmän.

   Poista
  3. Olisi mukava nähdä siit vielä kuva tai pari (: Ja jos ei liikaa vaivaa teetä vaikka parinkin eri värisen lakan päällä ! :)

   Poista
 2. en omista tuota lakkaa mut moni muu tekee vähän samantapaisen efektin ,mie tykkään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tekee ! Miulla olis vielä haaveissa saada lakka, joka tekee samanlaisen effectin, mutta lakka on helpommin levitettävä. Kuten tuo Furin mainitsema Gosh.

   Poista
 3. Mulla on toi lakka ja olen rakastunut. Kyllä ne siitä sit siihen ihan hyvin levittyy, ku vähä jaksaa soutaa ja huopaa :D Se on niiiiiiiiiiin ihana varsinkin mustan päällä, mut oon kokeillu myös turkoosii ja ah, IHANA! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana palopuhe tuon lakan ihanuudesta :D

   Poista

Kiitos (: ♥