22. lokakuuta 2012

Mukava maanantai

Aamulla oli taas fiilis, että ei tästä päivästä tule mitään. Mieli kuitenkin muuttui n. puoli 11 aamulla. Sain sähköpostia, että olin voittanut Backstage Rock Shopin lokakuun synttäriarvonnan ! Palkinto oli 50 euron lahjakortti kyseiseen putiikkiin. Voin etsiä sieltä (taas) jonkin kivan Michael Monroe / Dregen / Sami Yaffa -paidan ! Lupasin myös äidilleni sieltä joululahjaksi haluamansa paidan (:

Lisäksi päivää piristi vajaa tunti tuon ilouutisen jälkeen soiva ovikello. Postimies toi pari pakettia ! Mimosa, et ole ainoa joka saa paljon paketteja ;) Ensimmäisestä paketista paljastui Backstage Rock Shopin viime viikon tilailut.
Photobucket
Michael Monroe t-paita.
Photobucket
Photobucket
Ja vielä takaa. Modern Day Miracle on Sensory Overdrive levyn yksi parhaimmista kappaleita, ja paidan etuosan teksti on ko. kappaleen kertosäkeestä :) Lisäksi vasemmassa hihassa lukee Michael Monroe.
Photobucket
Dregen -toppi ! Tätä haikailin jo alkuvuodesta, kun miehen omilla sivuilla, ja sen kauppa osiossa pyörin. Nyt sain sen viimein :)
Photobucket
Photobucket
Tuli sieltä kaupanpäällisiäkin. Ihmettelin pakettia avatessa, miksi siinä on kolme paitaa, vaikka tilasin vain kaksi. Ei haittaa yhtään (:
Photobucket
Ja MM -kortti sekä kaksi random pinssiä. Ja noiden lisäksi, vielä 5 euron alennuskoodin, seuraavaan yli 20 euron tilaukseen :) En valita ;)

Toinen paketti oli CDON.comista, Kyllä Isä Osaa -boksi ja Singing in the Rain -dvd ! Noiden lisäksi tv-maksuhallinto kertoi, että olen maksanut heille liikaa, joten rahoja palautellaan sieltä päästä jossain vaiheessa :)

Päivän hauskin hetki oli ehkä se, kun luulin jonkun murtautuvan tänne. Oven takana kaksi miestä kolisteli postiluukkua. Hetken päästä selvisi, että he laittoivat vain nimeni oveen. Kun kävin kurkkaamassa, naurussa oli pidättelemistä. Ennen siinä oli mieheni sukunimi. Nyt siinä on vain minun sukunimeni. Kyllä, siinä pitäisi lukea molemmat. Huoltomiehet sai hieman noottia mieheltä, jospa asia korjattaisiin huomenna.

Tästä tulikin tälläinen normaalista poikkea sekalainen kuulumispostaus, toivottavasti ei haittaa ;)

Mitä teidän maanantaihin kuuluu ?

7 kommenttia:

 1. kyllä isä osaa on huippu ,kiva onnea arvontavoitosta ,töiden uuvuttamana mut sainpas sen reseptin laitettuu ja arvonnan teille lukijoille

  ehkä huomenna taas ehtis ja jaksais lakata kynnet

  VastaaPoista
 2. Haha :D Jotenkin minut liitetään aina näihin ostoshommiin mukaan :D

  VastaaPoista
 3. Hahaaaa, arvaa nauroinko tolle huoltomiesjutulle :D Ekan kerran kun muutin entisen miehen kanssa, niin ovessa piti lukea molempien sukunimi, kuitenkin ovessa luki pelkästään: Sara Vesikallio eli mun koko nimi mutta ei miehen nimeä ollenkaan xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki vaan nauraa sille :DD Arvaa vaan säihkähdinkö ku mies oli jo aamulla kömpinu sängystä ylös, alko taas samanlainen rapina ovella. Aamulla, unenpöpperössä olin taas varma, et ne on murtomiehiä. Ei kai kuitenkaan. Nyt siinä PITÄIS lukea molempien nimi, kohta se selviää kun lähen ihmisten ilmoille :D
   Hahahaha :'DD Ehkä ne oli sitä mieltä, että Sara on hyvä sukunimi miehelle :)

   Poista

Kiitos (: ♥