30. lokakuuta 2012

OTL osa 2 - Models Own & Depend nail art

Neljä + kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Tässä näkyvistä tuotteista vain yhtä olin käyttänyt ennen.
Photobucket
Models Own - Peaches & Cream sekä Zest a Peal
Depend nail art - hopea ja musta
Mavala - Incolore (tätä olen ennenkin käyttänyt)
Strasseja hyrrästä ja pienestä purkista
Photobucket
Halusin testata noita kahta MO:ta samalla kertaa. Koska pullossa näyttävät hitusen toisiltaan. Mitä nyt Zest a Peal on tummempi ja siinä on shimmeriä. Kun taas P&C on vaaleampi ja creme. Ei ne yhdessä näyttänytkään niin hyvältä kuin ajattelin. Mutta kyllä noilla yksi sosiaalinen sunnuntai mentiin.
Photobucket
Pitkästä aikaa oikeastakin kädestä kuvaa. En tiedä mihin onnistuin tökkäämään pikkurillin ennen kuvaa. Hah, onneksi ette nähneet kuinka pahasti nämä kärsivät sunnuntain aikana kaikenkaikkiaan.

Nyt pitänee lähteä laittamaan naamavärkki kuntoon ja heittämään jotain muuta kuin oloasu päälle. Kahdeltatoista pitää lähteä kävelemään paikkaan, jossa en ole ennen käynyt.. Ja inhoan ensimmäisiä kertoja uusissa paikoissa. Jaiks !

Mitäs pidätte kynsistä ? :)

8 kommenttia:

 1. Kivat kynnet, tiikeriraitaa. :) Pidän noista oranssin sävyistä.

  VastaaPoista
 2. Uusiin paikkoihin meneminen on aivan järkkyä! Oli se sitten baari tai joku kauppa :D Kauneushoitoloihin en uskalla mennä, vaikka tekisi mieli käydä katsomassa, että myydäänkö niissä jotain lakkoja :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä ! Miulla on suuri kynnys kysyäkin uusissa paikoissa jos jokin vaivaa. Mielummin vissiin hortoilen siellä ihan eksyksissä :o En tiedä mikä vaivaa, välillä tuntuu ettei ihmiset ymmärrä tätä kauhua kaikkea uutta kohtaan :D
   Hah, sie vaan lakkojen perässä ;)

   Poista
 3. Voi miten ihania oransseja lakkoja! Tosi söpöt kynnet :)

  VastaaPoista

Kiitos (: ♥