5. lokakuuta 2012

Vanhenemista maailmalla

Ootte te aika hyviä ;) Tais kaikki arvata missä vietin eilisen päivän. Kävästiin äipän kanssa juhlistamassa miun vanhenemista rakkaassa länsinaapurissa. Tosiaan 21 olisi nyt mittarissa. Onko väärin, jos ei tunnu yhtään sen vahemmalta kuin aiemmin ?
Photobucket
Eilinen oli parhautta. Kuvasaldo jäi hävettävän vähäiseksi. Siitä voinen syyttää sateista ilmaa ja sitä, että suurin osa ajasta meni Skärholmenin kauppakeskuksessa. Lisäksi tapasin kahta työkaveria ja toisella heistä oli perheen nuorimmainen tyttö mukana.
Photobucket
Kaupoilla tosiaan tuli käytyä, ja suunnitteilla oli tietyt putiikit missä pitää päästä käymään. New Yorker, Lagerhaus, Skopunkten sekä Myrorna. Nuo kaikki löytyi yllämainitusta kauppakeskuksesta. Lisäksi pyörähdettiin Åhlensilla ja Hemköpissä. Viihdyn hirmu hyvin ruotsalaisissa ruokakaupoissa, vaikka en ostaisi mitään. Photobucket
T-Centralen. Miulla oli ikävä tuota ihmisvilinää. En mie Suomessa tykkää väen paljoudesta, tuolla se on ihan eri asia ;)
Photobucket
Skärholmen.
Photobucket
Skärholmenista löytyi myös Prisma ;)

Tänään alkoi viikonloppu ja miusta tuntuu sunnuntailta. Normi meininki. Mitäs viikonloppu suunnitelmia teillä on ? :)

8 kommenttia:

 1. Käytiin kaverin kanssa viime vuonna Tukholmassa ja ekaa kertaa liikuttiin siellä metrolla. Osattiin ja olemme asiasta vieläkin ylpeitä :D Onneksi saatiin laivalta hyvät ohjeet, että miten pääsee minnekin jne.

  Minä tunsin itseni eilen vanhaksi, kun tein sen yhden haasteen. Ja olenhan sinuakin vuoden vanhempi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ollakin ylpeä ;) Mut ei se liikkuminen loppupeleissä ees oo kovin vaikeeta. Tietty sen oikeen linjan löytäminen, ja että pääset vielä oikeeseen suuntaan menevään metroon ja oikeen raiteen luokse :D

   Ei saa tuntea itteensä vanhaksi ! :D

   Poista
 2. onnea vaan sullekki ja et oo vanha ,mie oon =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! :)
   Sovitaanko, että ollaan molemmat vielä nuoria ;)

   Poista
 3. Oiiiii, ihania ruotsikuvia <3 JA PALJON ONNEA! <3

  VastaaPoista
 4. Onnea näin jälkikäteen :)

  VastaaPoista

Kiitos (: ♥