18. lokakuuta 2012

Kultaisia raitoja

Ja erittäin vaikea kuvattava Dependin lakka. Ostin tämän Dependin syyskokoelmaan kuuluvan lakan (325) viime Ruotsin reissultani. Olin jo unohtanut tämän muuttohässäkän keskellä, ja eilen etsiessäni lakkojen seasta jotain aivan muuta, löysin tämän. Pakkohan tällainen ihanuus oli saada kynsille.
Lakka näyttää täysin oikealta ainoastaan alla olevassa kuvassa. Muissa kuvissa näkyy sen eri vivahteita, yleensä siniseen. Parhaimmillaan lakka näyttää täysin mustalta tai todella tumman vihreältä.
Photobucket
Depend - 325
Mavala - Incolore
Kultainen koristeteippi
Kultaisia strasseja
Dotting Tool strassien kiinnitykseen
Photobucket
Kuten sanoin, vaikeasti kuvattava. Salamalla luonnon valossa, liian sininen, mutta etusormessa ja nimettömässä näkee lakan vihvaduksen vihreään.
Photobucket
Peittävyydeltään tämä ei nyt pääse Dependin parhaimmistoon. Kynsillä kolme kerrosta, neljäs on perfektionisteille suotavaa. Itselleni riitti kolme, kun tipin raja ei kuitenkaan loista läpi.
Photobucket
Nimettömään kultaisella koristeteipillä raidat ja neljä strassia kaveriksi.
Photobucket
Vaikka lakka ei peittävyydellä vakuuta. Tämän kauneuden takia sen voinee antaa anteeksi ja päästää lakan toistamiseen kynnelle. Ehkä kokeilla mustan päälle ?
Photobucket
Mitkäs teille tuli fiilikset tästä lakasta ? Ja mitä tykkäätte kynsistä ? (:

5 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen sävy! Mustan päällä voisi tosiaan peittävyyskin parantua :) Tykkään noista kultaisista raidoista, sopii näihin kynsiin hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Niin sopii, siinä on pakko olla samaa mieltä =)

   Poista
 2. Ihanat kynnet niin nätit ja tuo lakka aww <3

  VastaaPoista

Kiitos (: ♥