7. lokakuuta 2012

Halloween kynnet nro. 1

Lähestyvä Halloween on yksi kivoimmista juhlista kynsiä ajatellen. Milloin muulloin saat käyttää leimauslaatoista kurpitsa, kummitus ja muita kivoja "kauhu" kuvia kynsillä ?
Photobucket
Gina Tricot - Pump the breaks sekä Black
Konad - Black
Lumene - Have Fun
Bunde Monster - BM224
Dotting Tool
Photobucket
Keskisormi.. Ei tuo käsinkoristelu taida olla ihan miun juttu kuitenkaan ;) Mutta ainankaan tuo ei näytä iloiselta niinkuin oikean käden :D

Mutta GT:n oranssi shimmerinen lakka on kaunis. Mielestäni juuri täydellisen halloweenin aikaan.
Photobucket
Vielä lähikuvaa nimettömän leimailuista.
Photobucket
Peukkuun en keksinyt muuta kuin mustalle pohjalle nuo silmät. Mieskin kiinnitti ensimmäisenä huomiota tuohon "siulla on musta peukalo".

Huomenna pitäisi lähteä kämpälle pakkaamaan. Tuntuu vain, ettei se etene mihinkään. Koska aina siellä näyttää olevaan saman verran tavaraa kuin aloittaessa, vaikka osa on jo laatikoissa yms. Asiaa helpottaisi, jos saataisi se tavaroiden raahaus päivä sovittua, mihin mennessä pitää saada sieltä kaikki ylimääräinen pois. Ja myös se, jos pyytäisin sen miehen joku päivä kanssani kantamaan jokusen nyssäkän alas autolle.. Olisi myös plussaa, jos huomenna löytäisin muistitikkuni. Siellä on lähes valmis näytön itsearviointi.

Hauskaa tulevaa viikkoa kaikille ! :)

8 kommenttia:

 1. Sinulle on jotain minun blogissa :) http://kynsikko.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo kurpitsa! :) Aah, halloweeniksi pitäisikin tehdä taas jotain kivaa. Vai kokeilisiko jo täksi viikonlopuksi. Hmm... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hii, kiitti ! :)
   Kannattaa ehdottomasti, sekä viikonlopuksi ja halloweeniksi ;)

   Poista
 3. SO cute! Love the halloween theme!! What lovely nails! I'm loving the color!! I do nail art inspired by fashion, I would love if you dropped by!

  Samantha
  Nailartcouture

  VastaaPoista
 4. Voi, ihana tuo peukalonkynsi :') Mie en jostain syystä saa ikinä aikaiseksi halloween-kynsiä, en keksi mitään kivaa eikä ole mitään kivoja leimauslaattoja aiheeseen liittyen :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Miekää en ehkä saisi ilman noita leimauslaattoja.. :D Ja googlea ! :)

   Poista

Kiitos (: ♥