11. kesäkuuta 2012

Vapaapäivä ja shoppailua !

Kuinka luksusta voi olla yksi vapaapäivä, ja vielä arkena ? Oon ollut töiden jälkeen aina todella väsynyt, vaikka tein vain neljä päivää putkeen. Kaksi iltaa ja kaksi aamua. Illasta aamuun vaihto on ärsyttävää, mutta mukavaa vaihtelua :)

Tänään oli kuitenkin viikon ainoa arkivapaa (jee, lauantai ja sunnuntai vapaat !). Uhrasin tämän kiertelelly Kista Galleriassa. Tykästyn talvella ko. paikkaan, koska New Yorker. Photobucket
Kierreltiin kaikissa mahdollisissa mielenkiintoisissa paikoissa. Myös perus henkkamaukat ja ginatricotit. Ginan pinkit housut sytytti, mutta niillä on hassut koot. Ns. oikea koko on muuten hyvä, muttei mene kiinni. Suurempi koko taas lököttää rumasti..
Photobucket
Kierrellessä tuli nälkä ja ajettelimme kokeilla millaista roskaruokaa saa Burger King:stä. Crispy Chicken oli paljon parempi kuin mäkin kana-ateria !
Photobucket
Kiertely jatkui, nyt vihdoin ja viimein vuorossa New Yorker ja Skopunkten. Niissä meni aikaa ihan reippaasti ja alkoikin kahvihammasta kolottamaan. Suuntana eräs viihtyisä kahvila. Äippä nappasi kahvin kanssa prinsessakakkua, itse tyydyin kokikseen ja juustokakkuun :3 Joka oli muuten herkullista. Mansikka päällä, joka näyttää järkyttävältä maistui aivan tuoreelta ! Nam.
Photobucket
Sitten päivän, ja koko Tukholmassa olo ajan ensimmäiset shoppailut.
Photobucket
Koko saalis.
Photobucket
New Yorkerista kaksi simppeliä toppia, kivalla yksityiskohdalla.
Photobucket
Sieltä myös pitsipaita. Vaikka en liioin piittaa mikä on muodikasta juuri nyt. Toppi ja pitsipaita yhdistelmä on kolahtanut. Etsin myös Suomesta silmää miellyttävää, mutta ei löytynyt, ne kivat mitä näin, olin nähnyt jo teinien päällä. Tuollaista ei ehkä kovin montaa tule vastaan Lappeerannan kaduilla. Toivottavasti :)
Photobucket
Photobucket
Skopunktenista avokärkiset ballerinat kiilakoroilla. Nää oli rakkautta ensisilmäyksellä. Niin söpöt <3 Ja sain nämä ns. ilmaiseksi :) Äippä osti itselleen kahdet kengät, ja siellähän on se tarjous aina 'ota 3 maksa 2'. Nuo olivat ne halvimmat, eli ns. kaupanpäälliset :)

Ostosten yhteiskuvassa näkyi myös kolme lakkaa. Niistä lisää parin päivän sisällä omassa postauksessa :)

Miten teidän viikko on alkanut ? :)

16 kommenttia:

  1. Awwws, nuo kengät on ihanat! VIikonloppuna tulin (taas) kipeäksi, mutta nyt olen kait jo paranemaan päin... Uusista lakoista postausta odotellessa (;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mieki tykkään ;)
      Miten sie oot taas kipeä ? :o

      Poista
    2. Ei hajuakaan, toivottavasti tää on joku ohimenevä vaihe... Kaik verenkuvat yms testit otetu, ei mitään poikkeavaa niissä. Jospa se on tää monen vuoden tauko opiskelusta yms, niin nytkun yhtäkkiä alkokin taas opintostressit ja koko koulun uudet pöpöt hyökkää päälle kerralla. Mut onneks joka kerta oon ollu vähän vähemmän kipeä ja menny nytkin siis aika nopeesti ohi :)

      Poista
    3. Outoa, ei voi muuta sanoa :o
      Mut toivottavasti olis ohimenevää, eikä kohta enää iskis nuo taudit niin usein kun nyt (:

      Poista
  2. Ihana tuo pitsipaita ja kengät!! :)

    VastaaPoista
  3. Ihanat kengät! Mäkin haluaisin jotkut kiilakorkoiset, koska ne on hyvät jalkaan ja saa kivasti hämättyä vähän korkeutta kantapään alle. :) Toi pitsipaita on myös aivan ihana, siinä on kivaa vähä erilainen toi kuvio. Mä ostin myös pitsipaidan Espanjasta. Haluaisin muuten itsekin päästä testaamaan Burger Kingin aterioita, mut vielä en oo päässyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mieki tykkään :3 oottelen kovasti sopivia ilmoja ja aikaa niiden pitämiselle :) Kiilakorot on kyllä mukavat, eikä niitä käyttäessä edes huomaa, että kengissä on korkoa.
      Burger King on kyllä kokeilemisen arvoinen paikka. Toivottavasti pääset pian testaamaan !

      Poista
  4. Kivoja vaatteita oot ostanu (:

    VastaaPoista
  5. Saat tunnustusta: http://korukynsilla.blogspot.fi/2012/06/liebster-blog-tunnustus.html
    En ainakaan löytänyt, että sulla vielä olisi:)

    Ja vähän tuli nälkä kun luki tätä, by the way:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ! :)
      Jos oikein muistan, sain ihan alkuvuodesta tai viime vuoden puolella tämän (:

      Hih, ehkä se oli tarkoituskin ;)

      Poista
  6. Kuulostaa kivalta vapaapäivältä! Toi pitsitoppi on aivan ihana, ja sopii kivasti värikkään topin kanssa :) Mutta kaikkein ihanin juttu ehdottomasti on noi pallokengät! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli todella kiva, ei voi muuta sanoa :)
      Ihanaa, että joku muukin on samaa mieltä miun kanssa kenkien ihanuudesta ;)

      Poista
  7. Tosi ihanat kengät, tommonen kuosi ois vaikka ballerinoissa tosi ihana.

    Mä oon polkenut kuntopyörällä tällä viikolla suht kivasti :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on, siitä ei pääse mihinkään :)

      Kuulostaa hyvältä ! (:

      Poista

Kiitos (: ♥