14. kesäkuuta 2012

Kubiss

Lupailin postausta uusista lakoista. Tässä ÖoB:stä ostetut Kubiss -merkkiset lakat. Tarjouksessa oli kaikki ko. kosmetiikat 3kpl / 69 kr. Halusin kokeilla, onko sen arvoinen että käyn kotiuttamassa vielä muutaman muun kivan lakan. Ja kyllä, varmasti käyn.Yllätyin näistä positiivisesti :)
Photobucket
Salamalla. Tässä hopea ja turkoosi on lähempänä todellisuutta.
Photobucket
Ilman salamaa. Tässä violetti on lähes oikean värinen.
Photobucket
Ja kynsillä taitaa olla kaksi kerrosta. Kuten huomaatte, violetti ja turkoosi peittää kunnolla. Hopeakin ehkä vielä parilla lisäkerroksella, mutta miulla se pääsee effectilakka -katergoriaan
Photobucket

Mitäs pidätte ? Oletteko törmänneet tämän merkkisiin lakkoihin ?

8 kommenttia:

 1. näyttää ihanalle varsinki liila ja turkoosi en oo koskaan kuullu merkistä sanoit että ostit öb :stä eli suomessahan ei sitä kauppaa ole asutko torniossa ku hapitsulla on toi kauppa ?

  VastaaPoista
 2. niin tietty noita öb liikkeitä muuallaki ruotsissa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ihania ;)
   Tällä hetkellä asun Tukholmassa (:

   Poista
  2. okei =) täytyy käydä ite öb ssä katsoon lakkoja

   Poista
 3. En oo ikinä kuullutkaan tuon merkkisistä lakoista, mutta hintahan ei oo paha! Niin ja värit on ihania, varsinkin toi turkoosi näyttää ihan superkivalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei todellakaan oo :) Kävin tänään kattelemassa noita uudemman kerran. Nyt ei oikein sytyttänyt mikään, vaikka ekalla kerralla olisin voinut huolia kaikki O.o Ehkä pitää vielä kerran käydä katsomassa. Mietiä eka vielä vähän ;)

   Poista

Kiitos (: ♥