27. kesäkuuta 2012

Depend Holographic - 2036 Ocean Green

Bongasin ekalla viikolla Ruotsissa ollessa Åhlensilta nämä Dependin hololakat. Jokin aika sitten sain pitkän harkinnan jälkeen kotiutettua tämän yksilön. Monet muutkin väreistä himotti, mutta päätin alkuun hillitä itseni, jos nämä ei sitten miellytäkään.
Photobucket
Lakka levittyi mielestäni ihan hyvin, ja peitti parilla kerroksella. Hieman tuntui, että lakka kuivahtaisi siveltimeen äkkiä, niin että joka kynttä varten täytyy sivellintä kastaa lakassa, vaikka siveltimessä olisikin tarpeeksi. Tai sitten olin silloin hyvin hidas lakkaamaan.
Photobucket
Todella vaikea kuvattava, ainankin epävakaassa säässä. Ylempi kuva on otettu puoliaurinkoisella hetkellä hieman varjossa sisällä. Alempi suoraan ikkunan luona. Eilen kun näitä kuvasin, ei aurinko paistanut kuin minuutin silloin tällöin, enkä silloin ollut kameran kanssa valmiustilassa.

Ja en laittanut päällyslakkaa näihin ollenkaan, varmasti olisivat kiiltäneet vielä kauniimmin. Illalla kuitenkin väsymys voitti ja aamulla ei jaksanut kun tiesin että illalla täytyy lakat poistaa.

Ei tämä taida hololakkojen parhaimmistoon päästä, mutta miulle nämä riittää. On kuitenkin mielestäni parempi kui Golden Rosen hololakka.. Ja kyllä, joku päivä käyn kotiuttamassa näitä muutaman lisää.

Mitäs te tykkäätte lakasta ? Kotiuttaisitteko ?


ps. Joko näitä on Suomessa ?

4 kommenttia:

 1. Täytyy kohta käydä Kicksissä kattomassa jos siellä ois noita ;)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana lakka <: Kotiuttaisin mielelläni, oliko kallis hinta siellä ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on :) Kuvissa ei pääse oikein oikeuksiin :(
   49 kr, aika hintava Dependiksi, mutta sen arvoinen :)

   Poista

Kiitos (: ♥