29. kesäkuuta 2012

Depend Magnetic -kokeiluja

Pitkien etsintöjen jälkeen löysin kuin löysinkin Dependin magneetti lakkoja. Kotiutun testiin neljä, ja vielä jäi ainankin yksi kivan värinen kummittelemaan mieleen.. Katsotaan, josko lähden vielä sen hakemaan. Photobucket
Vasemmalta alkaen:
6004, 6005, 6006 (luonnossa paljon tummempi, mutta tämä oli ainokainen kuva jossa muut lakat olivat lähes oikean värisiä) sekä 6011 (tämä taitaa olla duochrome, taittaa harmaasta vihreään.)
Hintaa yhdellä lakalla oli aika paljon, etenkin Dependiksi, 49 kr. Mutta kerrankos sitä ;)
Photobucket
Salamalla.
Miun ensimmäinen ajatus yleensäkin magneettilakoista oli vähän njääh. Mutta sitten kun Depend otti ja tekaisi oman kokoelman, ajattelin että voisin kokeilla. Hinnat taitavat olla yhdet alhaisimmat magneettilakkojen markkinoilla ?
Photobucket
Ilman salamaa. Tässä tuo turkoosi alkaa jo olla oikean näköinen (: Huomatkaa etusormen kynnen vihreä vivahde !

Ja kyllä, voin sanoa että tykästyin. Lakka peittää jo yhdellä kerroksella lyhyet kynnet. Ja lakat ovat kauniin värisiä myös ilman tuota efektiä. Suosikeiksini nousi tuo turkoosi värinsä puolesta ja tuo nimettömässä ollu 6005 ihanien glitterhileiden takia.
Photobucket

Onko teillä kokemusta magneetilakoista ? Aiotteko kokeilla ?

13 kommenttia:

 1. Jos ja kun Dependin magneetti sekä hololakat ilmestyvät Suomeen aijon todellakin ostaa pari kokeiluun (tai ne kaikki..)! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ;)
   Voisin itsekin ottaa kokoelmiini ne loputkin :b

   Poista
 2. En oo kokeillut, mutta voisin kokeilla. Mä kävin tänään kynsilakkaostoksilla, tuli ostettua pari koneHELSINKI -lakkaa Tokmannilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti ^^ Helposti saa mielenkiintoisen näköiset kynnet.

   Poista
 3. Mulla oli kans muutama magneettilakka, mutta en jotenkaa osannu sitä tekniikkaa, nyt kun näki nää, ni teis taas mieli ostaa niitä :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minkä merkkisiä siulla oli ? Jos niissä oli jotain vikaa ? :o
   Kiva kuulla, että omat kokeilut innostaa jotain ostamaan ;)

   Poista
  2. Essencen ostin ne espanjasta :) siis kyllä ne varmaan oli hyviä, mä en vaan hokannu sitä tekniikkaa :)

   Poista
 4. en oo kokeillut mutta oon kuullut paljon hyvää! kivalta näyttää, pitää varmaan kokeilla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla. Näyttävästä lakasta saa näyttävämmän helposti :)

   Poista
 5. Voi kun näitä dependin hienouksia rantautuis pian Suomeenkin! Magneettilakkoja taidan nyt kyllä omistaa ihan tarpeeksi, mutta erityisesti ne hololakat mua kiinnostais kovasti! Hyvä jälkeä näyttäis tulevan kyllä näillä dependinkin holoilla ja tossa oli pari tosi kivan väristä, mutta koetan silti olla innostumatta liikaa, kun magneettilakkoja löytyy jo useampia kotoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie toivon kanssa, ettei tartteisi kaikki ostaa täältä :'D Minkä merkkisiä magneettilakkoja siulla on ? Toimiiko ne hyvin ? =)

   Poista
  2. Mulla on pari Color Clubin ja niissä on ihan super hyvä se magneetti, kun sen voi laittaa lepäämään sormea vasten. Sit mulla on yksi China Glaze, jossa ei ole omaa magneettia. Laylan yksi magneettilakka on myös ja siinä on oma magneetti, joka ei ole kyllä niin vahva kuin CC mielestäni. Ja sit mulla on vielä yksi, minkä hankin joltain kirppikseltä (ei omaa megneettia), oisko se ollut Essence? Eli niitä löytyy jo ihan kivasti. :)

   Poista
  3. Oho, on siulla sitten muutama magneettilakka ;) Mie haluisin vertailun vuoksi kokeilla jotain muutakin, ehkä tuollaiselta kalliimmalta merkiltä. Onko ne muka parempia kun hintaa on enemmän :D

   Poista

Kiitos (: ♥