24. kesäkuuta 2012

Erilainen Juhannus

Se, että vietin Juhannuksen töissä, ei tehnyt tästä erikoista. Mutta se kyllä, että vietin sen Ruotsissa teki. Photobucket
Perjantaina oli asukkaille Juhannusjuhlat ulkona. Hyvin rentoa ja hilpeää oli, meidän osastolta kahdeksastatoista oli viisitoista mukana, eli aika hyvin. Muusikista vastasi Drummel niminen kansanmusiikkiyhtye. Jonka soittajapojat oli kyllä niin söpöjä että !
Photobucket
Photobucket
Huomatkaa myös ujo sinivalkoinen lippu !
Photobucket
Ruotsissa ei ole tapana polttaa Juhannuskokkoa niinkuin Suomessa. Täällä sensijaan pystytetään Juhannussalko. Työpaikan pihalle oli tuollainen pystytetty. Se oli kai iloksi niille parille muulle vanhainkodille siinä vieressä, eikä niinkään meille. Kuva on vähän huono.. Napattu pokkarilla tänään harmaassa säässä.
Photobucket
Juhannusaattona oli kaunis taivas täällä Flemingsbergissä kun kotio köpöteltiin.

Miun Juhannusta oli piristämässä tuo mies tuolta Suomesta. Aika vähän me ehdittiin yhdessä tehdä mitään, kun tein vain töitä. Mutta eilen me käytiin Skansenilla, siitä on tulossa postausta huomenissa ! :)
Nyt taitaa tämä 12 h putkeen töitä tehnyt työläinen mennä nukkumaan..

Miten teidän Juhannus meni ?

2 kommenttia:

  1. Vautsi mikä taivas! Sun juhannus kuulostaa mukavalta, vaikka töissä oot ollutkin. Ihanaa, että mies ehti tulla sun luokse juhannukseksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli mielettömän upea. Vielä upeampi kuin kuvassa. Juhannus oli mukava, siitä ei pääse mihinkään :)

      Poista

Kiitos (: ♥