3. kesäkuuta 2012

Tukholmassa jälleen !

Eilinen päivä starttasi herätyksellä vaille viisi. Heti puolen kuuden hujakoilla oltiin jo matkalla Helsinkiä. En osannu ajatellakaan, et se matka menis niinkin nopeasti, mehän oltiin hujauksessa siellä ! Vaikka kerran pysähdyttiin matkalla aamukahville.

Heipan sanominen oli taas vaikeeta. Se on tähän mennessä ollu kaikille vaikee sanoo heippa, ku on lähössä jonnekin vähän pidemmälle vähän pidemmäksi aikaa. Mutta ihan kohtuu hyvin siitä selvittiin :)
Photobucket
Helsinki-Vantaa lentokenttä, odottelin koneeseen pääsyä.
Hengailin siellä kierrellen kaikki Tax Free putiikit läpi, aika köyhät lakka valikoimat :o eikä haaveilemani Escada ollut yhtään halvemmalla kuin muualla.. Ehkä jopa hitusen kalliimpi. Mutta näin Marco Hietalan pari kertaa kävelevän vastaan :)
Photobucket
Helsingissä ulkona näytti tältä koneesta katsoen. (ja ette tiedä kuinka iloinen olin siitä, että sain ikkunapaikan !)
Photobucket
Pilvien yllä paistoi aurinko, ja alkoi koneessakin olla hiukkasen lämmin. Vieressä istui ihana kolme-neljä vuotias poika joka jutteli miule kaikkea. Ja oli ihan innoissaan hein tulevasta matkasta jonnekin etelään :)
Photobucket
Arlandan kentällä. Ajattelin salaa, että ehkä Ruotsissa olisi aurinkoista, ja pöh. Ohjaajani oli vastassa sitten Tukholmassa, ja hänen kanssa lähdimme etsimään asuntoani. Matkalla satoi vettä ehkä hieman liikaa, ja oli aika kylmä. Hrr.
Photobucket
Huddinge. Tänään sitten näytti tuolta parvekkeen ikkunasta katsoen. Tää on aika rauhallisen oloinen esikaupunkialue. Tuo naapuri vain harrastaa musiikin kuuntelua kovalla aika usein.

Sattui eilen muuten aika pirun huono tuuri. En matkalla kämpällä tajunnut, että voisi keskustasta käydä ostamassa sapuskaa, koska en tiennyt mitä täällä on, tai onko mitään. Ei ollut juuri. Kävin seikkailemassa, mutta en löytänyt kauppaa. Ja pakko myöntää, että nälkä oli todella kova. Mutta kyllä se siitä sitten illan myötä vaihtui huonoon oloon, ja unta maistuikin sitten reilut 12 tuntia.

Tänään jaksoin taas joten kuten lähteä ulos. Ja nyt löytyi lähin kauppaksin. 2-3 kilometriä sinne. Myönnän. että totuin siihn että kauppa on lähellä.. Muuten olenkin vain loikoillut ja ottanut rennosti. Jospa huomenna olisi parempi ilma ja pääsisi kaupungille seikkailemaan :)

Miten teidän viikonloppu on mennyt ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos (: ♥