13. elokuuta 2012

Jurassic Rock 2012

Olimme miehen ja hänen kaverinsa kanssa lauantaina Mikkelin Jurassic Rockissa. Oli miulle muuten ensimmäinen kerta festareilla. Ehkei oikeaa festarifiilistä (millainen se onkaan) saavuttanut yhdessä päivässä ilman telttamajoitusta, mutta kivaa oli silti =) Meillä kävi vielä sen verta hyvä tuuri, että miehen kaveri suostui ottamaan meidät yhdeksi yöksi valtaamaan olohuoneensa. Photobucket
Photobucket
Photobucket
Tinie Tempah(UK) oli ensimmäinen mikä haluttiin nähdä. Tinie aloitti poikkeuksellisesti jo kahden jälkeen (herra halutiin niin kovasti Olympialaisten päättäjäisiin :D). Kateltiin tämä ja suunnattiin takaisin keskustaan syömään ja hengailemaan. Seuraava näkemisen arvoinen alotti seitsemältä.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Jukka Poika.. Koitettiin kovasti välttää tämä, mutta ei onnistuttu ! Kuultiin vain puolitoista biisiä tältä. Onneksi.
Photobucket
Sparzanza (SWE). Positiivinen yllättäjä =)
Photobucket
Kaija Koo. Tämä oli miulle koko festareiden kohokohta. Fiilis oli mitä mahtavin. Ei voi muuta sanoa.
Photobucket
Tinakenkätytön sekä Kuka keksi rakkauden lisäksi Kaija esitti mm. Kaunis rietas onnellinen, Vanhaa suola, Päivä kerrallaan, Jos sua ei ois ollut, Operaatio jalokivimeri jne. Parhautta.
Photobucket
Kaijan jälkeen vuorossa oli Herra Ylppö ja Ihmiset. Heistä ei ole yhtään onnistunutta kuvaa. Yksi onnistunut video sentään. Sitä en jaksa kuitenkaan tänne ladata.
Photobucket
WÖYH ! Noh, olihan se.. Kaks biisiä ne esittivät. Lokki nimisen biisin loputtua siellä lenteli muutamia höyheniä. Se oli ihan siistin näköistä, ainankin näin kauempaa katsottuna.
Photobucket
Sonata Arctica. Sonatan oon nähnyt joskus, varmaan kuusi vuotta takaperin (?). Ja tälläkin kertaa se oli todella hyvä ! Nyt ehkä vähän harmittaa, että en jaksanut lähteä lähemmäs nappaamaan kuvaa. Onneksi aidanraoista saa joskus ihan melkein onnistuneita.
Photobucket
Stam1na. Tätä ennen esiintyi vielä Viikate, mutta siitä ei tullut yhtään onnistunutta kuvaa. Tämäkin on Stam1nasta ainoa. Pokkari ei pimeellä oo paras kaveri ;>
Tästä en enää pystynyt nauttimaan. Lämpötila oli laskenut alle kymmeneen, sormet ja varpaat olivat tunnottomat, jatkuva palelu ja väsymys pukkasivat päälle. Onneksi tuo mies oli ihana, ja sanoi että voidaan lähteä ennen kuin tämän keikka loppuu. Näin ollen ei tarvinnut odottaa bussiakaan pitkään :) 

Miten teillä meni viikonloppu ? :)

4 kommenttia:

  1. Hihiiii, söpö kuva teistä :3 Ja toi rusettiki on supersöpö :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ! =)
      Tuo on yllättävän onnistunut, meistä ei saa järkevää kuvaa ;)
      Eikö olekin ;)

      Poista
  2. viikonloppu meni ihan ok =) perjantaina hohtokeilaamassa ja lauantaina muutama lipaston osto ja tavaroiden järjestely .kirpparilla kävin myös la sekä su

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että viikonloppu meni kivasti :)
      Tuollainen viikonloppu kuulostaa ihan rennolta ja hauskalta :)

      Poista

Kiitos (: ♥