19. elokuuta 2012

Uusi ?

Kello on aivan liian vähän. Voisin ihan hyvin olla miehen kainalossa vielä nukkumassa. Mutta ei. Miksi lupauduin aamusta menemään töihin ? Etenkin, kun eilen tuli käytyä viihteellä. Mutta noh, oli se sen arvoista, paras ilta pitkään aikaan ! :) Miehen kavereiden seurassa on taas astetta helpompi olla oma ittensä. Photobucket
Testailin eilen, sopisiko ruskea ja tuuhea tukka. Enpä nyt tiedä ;) Mitäs mieltä te olette ?
Nyt kuitenkin laittamaan hiukset vielä ojennukseen ja sitten töihin ! Mahtavaa sunnuntaita teille kaikille !

ps. Huomenna alkaa työssäoppiminen keskussairaalan keuhko-osastolla. Jänskättää ! Etenkin kun huomenna on iltavuoro ja alkaa vasta klo. 14, ehdin panikoida koko aamun ja osan päivästä. En tiedä kuinka paljon tämä to -jakso vie voimia, mutta muutamia puolivalmiita postauksia on, kynsistä pääasiassa. Eli blogi ei tule hiljenemään kokonaan, vaikka kirjoitus vauhti vähän hidastuisi. Katsellaan, katsellaan :)

4 kommenttia:

  1. Tosi söpö toi vaalenpunainen pitsitoppi! Onko se ginasta? :) Ja tsemppiä harjoitteluun! Se vie aina voimia kun pitää oppia paljon uutta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin :) Jep, Ginastahan se =) Kiitos ! Niinhän se vie, mutta eiköhän se hyvin mee, jos ohjaajat on mukavia ja henkilökunta ottaa hyvin vastaan :)

      Poista
  2. Joo ei kiitos mielellään sulle tollasia hiuksia ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Damn ! Just meinasin huomenna mennä värjäämää ;)

      Poista

Kiitos (: ♥