31. elokuuta 2012

Kuulumisia ja voittaja.

Kaksi viikkoa pulkassa. Melkein lasken päiviä tämän harjoittelun loppuun. Kyllä tuolla sairaalassa on kivaa, mutta silti. Ehkei osatot oo ihan miun juttu. Tai, en tiedä onko se missä vika, että vähän tökkii. Mutta se tökkii, että joka aamuvuoro alkaa seiskalta. En myönnä että totuin niihin harvoihin aamuihin Ruotsissa, jolloin sai mennä kahdeksaan. Kuitenkin, vajaa kaksi viikkoa ja alkaa näyttö. Apua ! Kunhan saa näyttösuunnitelman tehtyä, eiköhän se mene ihan hyvin :)
Photobucket
Eilen ei ollut miun päivä. Miehen auto suuttui meille, eikä startannut. Mie suuntasin bussilla takaisin Lappeenrantaan. Loput aamusta vietin jonottamalla eripaikkoihin. Ensin koulun terveydenhoitajalle puolisen tuntia. Ja lopulta lääkärille kaksi tuntia. Alle kaksi minuuttia siellä lääkärillä olin. En tiedä olikohan se ihan sen arvoista. Ei nuo tk maksutkaan mitään halpoja ole. Ei mee nyt kaks min. ja 14 euroa ihan yksiin ;) Töistäkin myöhästyin tuon takia.
Photobucket
Tänään oli (onneksi) lyhennetty päivä, ja pääsin jo yhdeltä töistä. Nyt on vuorossa tämän kämpän siivous ja oppismispäiväkirjan kirjoittaminen (jos jaksan...). Sitten täytyykin jo ihmistäytyä. Luokkakaverin kanssa tänään pieni tyttöjen ilta. Ensin suunnataan Coffee Houseen nauttimaan jokin pahanmakuinen meille uusi juoma. Ja sitten ilta huipentuu Sami Hedberg:n Kokovartolomies 2 dvd:n tuijotteluun ;)
Photobucket
Nyt kuitenkin voittajan julkistaminen. Arpaonni suosi tällä kertaa Annikaa ! Laitathan miulle sähköpostia osoitteeseen memories@hotmail.fi !
Kiitos teille kaikille, jotka laitoitte mielipiteitänne ja kehittämisehdotuksia. Teen niistä vielä lähiaikoina pienen koosteen :)

Onko teillä perjantaisuunnitelmia ?

Kuvat jälleen arkistojen kätköistä.

4 kommenttia:

 1. perjantai on mennyt työkkärissä istumiseen, kaupassa käymiseen ja hesburgerissä syömiseen :D nyt olis tarkotus pelailla minecraftia kaikessa rauhassa :'DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa erittäin hyvältä ;) Paitsi se työkkärissa istuminen :D

   Poista
 2. Ooh ihanaa jee jos se olin minä! Laitoin ainakin sulle sähköpostia :P

  Ja upeita kuvia oot ottanut, etenkin tuo toisiks viimeinen on älyttömän hieno <3

  VastaaPoista

Kiitos (: ♥