27. elokuuta 2012

Kiva ylläri postissa :)

Nopeat syövät hitaat, tekniikalla sain ostettua Saralta Ghina Glazen Sky High-Top lakan pelkkien postikulujen hinnalla. Viime viikolla jo tuli ilmoitusta, suuresta kirjeestä. Tänään vasta pääsin hakemaan sen. Photobucket
Kuoresta pilkisti tälläinen söpö kortti !Photobucket
Photobucket
En saanut lakan väriä vangittua oikeaksi näissä kuvissa. En tiedä, täällä Lappeenrannan asunnolla kuvatessani, mitkään lakat (etenkään CG:t) eivät näytä siltä niinkuin luonnossa. Oikeasti hieman tummempi ja sumuisemman värinen, ei noin kirjkas.

Vein lauantaina koneeni korjattavaksi. Tai siis puhdistukseen. Tällä hetkellä käytössä kannettavista vanhempi ja paskempi. Tämä on hidas, liian hidas miulle. Mutta, täällä on kätköissä mielenkiintoisia kuvia. Joten lähiaikoina saattaa näkyä vanhoja kuvia.. jos siellä on julkaisu kelposia ;)

Miten teillä on lähtenyt maanantai käyntiin ?

6 kommenttia:

 1. söpö kortti ja kiva lakka.työnmerkeissä ja bb alko tänään pakkohan sitä on tuijottaa joka vuosi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin ! :)
   BB, ainiin sekin alkoi ;)

   Poista
 2. Tuo on kyllä kiva lakka, miullakin on, mutta jostain ihmesyystä en oo saanu ku pari kertaa ehkä lakattua. Siinä on vielä "piilossa" semmoinen oikein hienojakoinen shimmeri/kimallus.

  Maanantai oli vähän takkuava.. Piti sitten juhlia viime perjantaina ja vaikutukset on vieläkin olotilassa :P

  Mutta koulu alkoi ja ihme kyllä ensimmäistä kertaa koulua kesälomien/tauon jälkeen aloittaessani en ollut paniikissa :D Aina lukiossa kesälomien jälkeen uudestaan syksyllä mennessä olin ihan pökkelönä, samoin viime syksynä tätä aloittaessani ja ja.. Tulipas selostus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siun pitää äkkiä käyttää ko lakkaa ;)
   Oi, onko ? Ihanaa, pitääkin heti mahdollisuuden tullen testailla sitä.

   Hyvä sie ! Eiköhän se koulunkäynti lähe tuostakin hyvin sujumaan :)

   Poista

Kiitos (: ♥