2. elokuuta 2012

Muutoksia - vaikuta ja voita !

Syksy on muutosten aikaa, ainankin minulle. Muutan aina syksyllä elämäntapoja terveellisempään ja parempaan suuntaan, kevään korvilla joudun tekemään samat muutokset uudestaan. Tänä vuonna koitan onnistua paremmin. Toivottavasti mies on tukena :)

Syksyn muutokset tarkoittavat myös muutoksia täällä blogissa. Poden parhaillaan pientä blogiahdistusta, en tosin kirjoittamisen suhteen, ideoita on vaikka muille jakaa, mutta muuten. Tuntuu, että blogistani puuttuu jotain, mutta en tiedä mitä se on. Siksi heitän pallon teille, hyvät lukijat.

Kertokaa rehellisesti risuja ja ruusuja blogista, mahdollisia muutosehdotuksia.

Kaipaako blogin sisältö jotain lisää tai muuta muutosta ?
Onko ulkoasussa parantamisen varaa ?
Jotain muuta ?

Kerro se minulle, kaikkien vastanneiden kesken arvotaan pieni yllätyspalkinto !

Aikaa toistaiseksi on 27.8. asti !

7 kommenttia:

 1. hmm.. mä selailin sun blogias ja ainaki itte tykkään tosi paljon sun kuvistas, siis oot rajannu ne hyvin, ei oo tärähtäny ja ovat selkeitä sekä kynsikuvissa on ihania rekvisiittoja, itekki pitäis käyttää ;)

  joten minulta sait nyt positiivista palautetta!!

  mutta jos haluat jtn kehitettävää niin mä ainakin tykkään jos tyyppi postailee usein ;))

  VastaaPoista
 2. Ehkäpä voisit lisätä tunnisteisiin vielä kynsien koristelutekniikkaan ja/tai koristelutarvikkeisiin liittyvän osion.

  Ulkoasu on kyllä muten tosi kiva ja tuo pieni sateenkaaren kuvakin tuossa sivun osoitteen vieressä jää mieleen ;)

  VastaaPoista
 3. mä tykkään sun blogista ihan tälläsenä ,jokainenhan kirjoittaa oman näköistä blogia ja postaa omaan tahtiin =) .

  VastaaPoista
 4. Kaipaako blogin sisältö jotain lisää tai muuta muutosta ?
  Mun mielestä on ainakin ihan kiva, että välillä on asiaa muustakin kuin kynsistä. Jotain persoonallisuutta tää blogi mun mielestä vähän kaipais, mut hankalahan se on sanoo, että mikä sit ois semmosta tarpeeks persoonallista. :P

  Onko ulkoasussa parantamisen varaa ?
  Tykkään tän hetkisen ulkoasun ideasta, mutta kaikki muut kuvat on tosi hyviä, paitsi itte en tykkää tosta isoimmasta missä on toi teksti, eikä toi tekstikään tolla fontilla, koolla yms. iske. Muuten kiva ja selkeä ulkoasu.

  VastaaPoista
 5. Miten en ole edes huomannut tällaista postausta. :o Syytän kesää! :)
  Itse ainakin tykkään todella paljon sun kuvapostauksista, siis ihan niistä missä ei edes ole kynsiä vaan jotain ihan muuta. Sun kuva on vaan niin hienoja yleensä että niissä silmä lepää. :)
  En mä keksi mitään risuja kyllä nyt. Postaustahti on hyvä, kuvat hyviä, tekstit sopivan lyhyitä ja ytimekkäitä niin että jaksaa lukee ja mielenkiintokin pysyy yllä koko tekstin ajan. :D
  Ota mustakin nyt sitten selvää taas. Paljon paljon siis kuvia ja saa tulla kaikkea muutakin kuin vain kynsiä, piristää semmonen aiheesta poikkeeminen kummasti. :D

  VastaaPoista
 6. En oo kirjottanu tähän mitään sen takia kun en tiedä, että mitä sun blogista puuttuisi :3

  Mun mielestä oli kiva lukea kaikkia ruotsi postauksia silloin kun olit siellä :D Ehkä voisit tehdä jotain vaate/päivän asu postauksia tänne joskus? ^__^

  VastaaPoista
 7. Mulla on mennyt tää postaus ihan ohi, nyt vasta huomasin tosta sun lisäaikapostauksesta! Ärsyttää aina itseäkin, kun ihmiset ei vaivaudu kommentoimaan tällaisiin, ja nyt on sitten iteltä jäänyt vastaamatta :(

  Tykkään sun blogista erityisesti kynsijuttujen takia. Sulla on valtavan paljon ideoita, joista saa myös inspiraatiota itselle!

  Välillä olisi kiva lukea enemmän vaikkapa tutoja kynsien tekemiseen. Tokihan niit löytyy vaikka miten monesta kynsiblogista, mutta olis kiva nähdä myös sun versioita. Blogin ulkoasu on kivan simppeli ja helppokäyttöinen, tosin blogin nimi voisi olla isommalla bannerissa. Mutta siis toi nykyinen banneri on tosi kiva noinkin!
  Tykkään, että blogissa saa blogiarkistosta noi tekstien otsikot tuolla tavalla kuukautta painamalla esille, eikä tarvii selata koko kuukautta jonkin postauksen löytääkseen. Monessa blogissa se ei oo yhtä helppoa :) On myös kiva, että laitat kynsijuttuihin monipuoliset tunnisteet esimerkiksi kynsilakkamerkin mukaan; helpottaa paljon vaikkapa tietyn tuotteen etsimistä :)

  Jatka samaan malliin, sun blogi on hyvää ja kiinnostavaa luettavaa! :)

  VastaaPoista

Kiitos (: ♥