31. joulukuuta 2012

Musiikki - Ruotsi - Muistoja. Part 2, kesä

Tämä piti saada uunista ulos vielä tämän vuoden puolella ;)

Ensimmäisen osan pääst lukemaan TÄSTÄ.

Tuntuu, ettei kesällä ollu niin paljon niitä kappaleita, mistä olisi jäänyt jotain kunnolla mieleen. Joku tietty paikka, tapahtuma, hetki. Mutta näitäkin oli, muutamat kappaleet olivat samoja, mitä keväälläkin kuuntelin. Mutta, tässä nyt muutamia kesän biisejä.Photobucket

Alina Devecerski - Flytta På Dig
Ensimmäisen kerran kuulin tämän kappaleen loppukeväästä, pari viikkoa ennen lähtöä Yle X:ltä. Ekalla kuuntelulla ei kolahtanut, kun en saanut sanoista kunnolla selvää. Myöhemmin kuuntelin tämän ja tykästyin. Tukholmassa ensimmäisenä tästä tulee mieleen aamut pendeltågia odotellessa, töihin olin tosiaan matkalla. Muistan kuunnelleeni tätä, katsellen vaaleansinistä taivasta ja kylttiä, joka kertoo minne päin täytyy mennä, jos haluaa päästä Huddingeen tai Tumbaan.
Photobucket

Aste - MRJS !
"Stockholm, Helsinki, Rio - Mrrrrrjes !
Ready to rock this city, life's so fucking pretty."
Tämä tuli mp3:ssa Flytta På Dig:n jälkeen. Yleensä olin Huddingen kohdalla pendelissä, matkalla töihin. Ei mitään erikoista muistoa.
Photobucket

Backyard Babies - Look at you
Rakastuin tähän kappaleeseen kun löysyn BB:n levyn eräästä Odenplanilla sijaitsevasta kirpputorilta vahingossa. Samalla kertaa löysin myös saman bändin live dvd:n ! Tämä biisi soi välillä toistolla kun tein ruokaa, tiskasin, kirjoitin blogiin, luin, laitoin kynsiä tai vain fiilistelin. Eli yleensä aina kun oli kämpillä. Tai kun olin nousemassa pendeliltä liukuportaita ylös ja aloittamassa matkan kämpille. Tämä oli niin rentouttavaa ja hyvää musiikkia, että ylämäet ei tuntuneet missään.
Photobucket

Herreys - Diggi Loo Diggi Ley
Tämän kuuntelu lähti äidiltäni. Hän sanoi, että tämä on soinut hänellä päässä. Kuuntelimme sen kerran. Sen jälkeen kuuntelinkin kappaleen vähintään kerran päivässä. Se on hyvin koukuttava ! Ruotsiksi parempi kuin englanniksi.
Photobucket

Markoolio - Drömmer om Finland
Mies tämän biisin miulle linkitti. Heti kolahti. Yleensä makoilin kämpillä sängyllä ja kuuntelin tätä (ja lauloin mukana). Sillä hetkellä saattoi välillä olla ikävä Suomeen.

Kyllä niitä olisi varmasti vielä muutamia kappaleita, mitä voisin lisätä tänne, mutta nämä saavat riittää. Koska näistä tulee ensimmäisenä hyviä asioita mieleen :)

Oliko nämä kaksi musiikkiaiheista Ruotsipostausta kivoja vai ei ? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos (: ♥