22. joulukuuta 2012

22. Luukku || Nettikaupat joista ostan

Tämä oli yksi arvonnan myötä tulleista toiveista. Ja nyt listailen tähän muutaman niin kynsi- kuin vaatekauppoja joista tilailen. Pienen arvostelun kera. Ja tosiaan, miulla on aika suppeat nämä mistä tilaan ;)

Kynsikaupat:
Tilaan lähes poikkeuksetta kaikki kynsituotteet Suomesta. Suurin syy on kielimuuri ja Suomen paljon nopeampi toimitus. Laattoja tilaan ulkomailta, mutta niitä ei nyt lasketa ;)

Kynsikaupat aakkosjärjestyksessä:

Ihanat Kynnet
Tilauksia teen aika harvoin. Jos olen jonkun kaverin kanssa tehnyt esim. kimppatilauksen, se on yleensä tehty tänne. Plussaa nopeasta toimituksesta. Asiakaspalvelu pelaa loistavasti ja vastauksen saa nopeasti ja vielä hyvin ystävällisesti.

MiMax
MiMaxilta tilaan eniten kaikkea. Hinnat ovat mielestäni kohtuulliset, toimitus nopeaa ja palvelu joustavaa ja hyvää !

Sanna Tara Nail Art
Ensimmäinen kynsituotekauppa josta tilasin. Nykyään tilailu on harventunut. Mutta plussaa myös tännekin nopeasta toimituksesta. Miinusta on hieman pakko antaa ulkoasusta, jotenkin todella selata eri tuotteita.

Vaatekaupat:

En tiedä ostanko enemmän vaatteita netistä vai kaupasta. Netistä on näin talvella helpompi tilata, kun ei tarvitse menettää hermoja sovituskopissa kun on muutenkin paljon vaatteita päällä. Kaupassa taas pääsee samantien hypistelemään vaatetta ja voi skipata heti jos esim. kangas ei miellytä.
On muuten lyhkänen lista. En näköjään osta oikein uusia vaatteita ;)

Vaatekaupat aakkosjärjestyksessä:

Ellos
Täältä on vaatteita miule kotiutettu jo pienestä pitäen. Toimitus on ihan suht nopeaa, jos tuotteita on varastossa toimitus kestää +/- 1 viikko.

H&M
Okei, harvemmin tilaan vaatteita kun asun HenkkaMaukan naapurissa. Mutta joskus on joitain, mitä ei ole näkynyt kaupoissa ollenkaan, tai on mutta oma koko on loppu.

Shoppailetteko te samoissa kaupoissa kuin minä ?

4 kommenttia:

 1. nyt testikuva blogissa kiekolla siitä lakasta josta kyselit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa kiitos ! Menenkin heti katsomaan :)

   Poista
 2. Shoppailen aikalailla samoissa kaupoissa :) Mun listaon vaan hiukan pidempi :D

  VastaaPoista

Kiitos (: ♥