4. joulukuuta 2012

4. Luukku || Lumihiutaleita ranskalaisessa + tutoriaali

Kuinkahan väärin tuonkin otsikon voi ajatella, ei sillä ole väliä. Nyt on vuoro esitellä taannoin tekemät lumihiutalekynnet, pohjana ranskalainen manikyyri. Olen nyt selvästi tykästynyt tälläisiin kynsiin. Mukana myös tutoriaali ranskalaiseen manikyyriin tarrojen avulla  ! Photobucket
Valitse haluamasi tuotteet.
Itselläni oli:
Depend - 295 (sininen) & 105
Konad - White
M59
+Manikyyritarrat
Photobucket
Asettele manikyyritarrat haluamallesi kohdalle. Huomasin, että asettelua ja pois ottamista helpotti huomattavasti se, jos tarrapintaa painoi iholle ennen kynnelle asettamista. Tarrojen asetteleminen vaati ainankin miulta hieman hermoja, ne tuppasi menemään välillä liian vinoon.
Photobucket
Lakkaa kärjet. Odota hetki ja vedä tarra pois.
Photobucket
Leimaa nimettömiin (ja peukkuihin) lumihiutaleita. Levitä glitter/shimmer lakka kynsille. Tämän kuvan tarkoitus on näyttää, kuinka kivan effektin tuo glitter/shimmer lakka tuo kynsille :)
Photobucket
Valmista tuli !

Itse tykkäsin näistä paljon. Meinasin vielä hiutaleiden keskelle laittaa strassit, mutta en jaksanut. Tämän kokeilun jälkeen, teen ranskalaisen mitä luultavammin aina vapaalla kädellä. Paljon helpompaa niin.

Mitä tykkäätte talvisistä lumihiutalekynsistä ?

8 kommenttia:

 1. Mulla on toi sama laatta ja kyllä sillä pitää ainakin kerran talvessa leimailla :)

  VastaaPoista
 2. Oi söpöt! Itse fiilistelin eilen jouluisilla kynsitarroilla ja teki jo kovasti mieli liimailla moisia kynsille, mutta ihan vielä en siihen ryhtynyt :D Talvikynnet voisikin jo tekaista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä jo nyt saa jouluisia kynsiä tehdä ;) Talvikynsiä voi tehdä joulun jälkeenkin :D

   Poista

Kiitos (: ♥