29. joulukuuta 2012

Joulukynnet + eilisen paniikki

Esittelen nyt kynnet, jotka tein itselleni aatoksi. Pahoittelen heti alkuun, ettei ole kuvaa käytetyistä tarvikkeista (syystä a, b tai c), mutta kerron kuitenkin ne :)Photobucket
Etusormi: China Glaze - Ruby Pumps, Konad - White, BM214
Keskisormi: H&M - Peacock Green, Water Decals
Nimetön: China Glaze - Ruby Pumps, Water Decals
Pikkurilli: H&M - Golden Days, Water Decals
Photobucket
Peukalo: China Glaze - Cranberry Splash, Konad - White, BM302

Mitä tykkäsitte kynsistä ? :)

Tähän loppuun on pakko kertoa eilisestä. Pyörähdettiin Tanjan kanssa Imatralla kaupoilla, siellä vierähti leppoisasti useampi tunti. Kotimatka kuitenkin takaisin tänne pikkukylille hieman venähti. En halunnut ajaa moottoritietä tuolla mein äidin autolla, joten mentiin hieman pidempää ja hitaampaa reittiä kotiin. Tai oltaisi menty, jos oltaisiin päästy.
Meille sattui pieni kolari. Vastaantuleva auto ajoi meidän kaistalla. Säikähdys, mutta onneksi refleksit toimi ja tajusin jarruttaa (oon siitä asti kun kortin sain, pelännyt mahd. tuollaista hetkeä, jolloin en vain tajua painaa sitä jarrua pohjaan..), ja saatiin vauhti hiljaisemmaksi. Törmäys, meidän auto simahti siihen ja vastaan tullut ajautu oman kaistan penkkaan.

Itse olin kunnossa, samoin Tanja, äkkiä kipitin katsomaan onko toinen kuski kanssa kunnossa. Se kun ei meinannut autosta tulla pois (miten tuut jos kuskin puolen ovi on lommoilla ja penkassa, eikä aukea). Onneksi siellä näkyi liikettä ja pian mieshenkilö tuli pelkääjänpuolelta pois.
Siinä vaiheessa miulla iski paniikki. Tärisin kauttaaltani, mutta kestin tolpillani ja kykenin jopa puhumaan. Poliisit hälytettiin paikalle, vakuuteltiin ohiajaville jotak pysähtyivät, että kaikki on kunnossa ja apua on tulossa. Sitten vasta uskalsin mennä katsomaan millaista vahinkoa kävi.

Meidän autosta tosiaan kuskinpuolen renkaan yltä kuoriutui pelti pois, niin että kuskin oven saa kokonaan auki vain väkivalloin. Lamppu säpäleinä ja jäähdytinnestesäiliö jäi roikkumaan piuhojen varaan ulkopuolelle. Ja kuten mainitsin, vastapuoli selvisi monilla pienillä lommoilla, mitkä saa melko helposti oiottua.
Poliisit tulivat paikalle, asiasta keskusteltiin. Vastapuoli myönsi olevansa syypää (kun näki todisteet siitä, että mie olin ajanut täysin omalla kaistalla, jarrutusjäljet tiessä ym.). Asia selvitettiin siinä, mies sai sakot. Ensi viikolla vakuutusyhtiöön selvittämään asiaa. Autot lähti hinausauton mukana pois. Sen kuljettaja sanoi miulle, että mein autolla ei enää ajeta. Maanantaina käydään äipän kanssa tyhjentämässä se. Fuuck. Tässä alkoikin nyt molemmilla uuden auton etsintä.

Mutta pääasia tässä on, että henkilövahingoilta vältyttiin ja asia pystytään käsittelemään yhteisymmärryksessä. Ainoa vaan, että miuta itseäni nyt vaivaa se, kun mein äiti on täällä jumalan selän takana ilman autoa. Bussitkaan ei kehuttavan usein kulje. Noh, ehkä se siitä..
Miekin olen päässyt nyt pahimmasta järkytyksestä yli. Paniikki jatkui koko eilisen illan kotona. Jatkuvia takaumia tapahtuneesta ja kamalaa jossittelua.

10 kommenttia:

 1. voi ei tosi ikävä juttu ,mut onneksi ei käyny pahemmin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, onnellisia ollaan että mitään ei ihmisille tapahtunu :)

   Poista
 2. Onneksi teillä oli onni mukana onnettomuudessa!

  Tuollaiset on ihan kamalia. Itse en ole ollut mukana onneksi kolarissa, mutta muutama kunnon läheltä piti tilanne on ollut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :)

   Läheltä piti tilanteet kanssa säikäyttää kanssa aika hyvin !

   Poista
 3. onneks ei pahemmin käynyt. mullakin on ollut kerran suojelusenkeli mukana Tuusulanväylällä ruuhka-aikaan. Säikyttää tollaset ja uskaltaudu vaan kuskiksi heti kun voit, ettei jää pelkoa tuosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne säikäyttää kyllä. Eilen jo pakon sanelemana hypäsin autonrattiin, vaikka en vielä olisi halunnut.. Mutta ei se kamalaa ollut, kun ei ollut vastaantulevaa liikennettä ;)

   Poista
 4. Ihanat nuo joulukynnet <3

  Kauheeta tuollainen, onneksi ei tapahtunut teille mitään <3

  VastaaPoista

Kiitos (: ♥