10. joulukuuta 2012

10. Luukku || Jouluhaaste

Mella oli blogissaan tehnyt kivan jouluhaasteen ja haastoi siihen samalla lukijatkin. Eihän tälläisen voi antaa mennä ohitse, etenkään jos ei ollut ollenkaan ideaa tämän päivän luukkuun ;)
Photobucket
Mikä tuoksu kuuluu jouluusi? Ehdottomasti juuri paistetut piparit ja jouluisen kynttilän tuoksu.
Lempijouluruokasi, joka ei saa puuttua pöydästä? Kinkku, porkkanalaatikko, karjalanpaisti sekä riisipiirakat. Riisipuuro pitää saada aamulla !
Herkkusi, jota täytyy joka joulu saada? Piimäkakku.
Mieluisin joulujuomasi? Ehkä se on glögi, myös joulutee on ihan maukasta. Juon jouluna aina samoja juomia kun muulloinkin :D
Mikä joulukoriste on erityisen tärkeä tai merkityksellinen? Hmm.. Tää olikin vaikea. Ehkä muutamat yksittäiset koristeet. Äidin isoäidin tekemiä, kauniita tonttuja ja enkeleitä. Lapsena aina ihailin niitä kaukaa, kun niihin ei saanut koskea. Vielä en ole saanut pyydettyä niitä omaan kotiini, senkin aika varmasti tulee vielä.
Mikä joululaulu tuo joulutunnelman? Kokonaisuudessaan Leevi and the Leavingsin Varasteleva Joulupukki CD. Siitä voisi mainita muutamat kappaleen, jotka saavat mielialan jouluisemmaksi; Oikein surullista joulua, Jossain on kai vielä joulu, Joulukertomus sekä Soiva jouluyllätys. Ja näista "tavallisimmista" joululauluista on mainittava Joulumaa.
Kerro jokin lahja lapsuudestasi/nuoruudestasi joka on jäänyt mieleen? Muistan kun mummolla söin aamulla riisipuuroa ja sain mantelin, silloinhan pitää toivoa. Minä toivoin, sitä ihanaa tv:ssäkin näkynytty mainosta lelukissasta, joka osasi puhua. Kun lahjojen aika koitti, sieltä kuoriutui juuri se kissa minkä halusin, ja vielä oikean värisenä, valkoisena ! Tuo kisu on muuten edellen tallessa :D

Tehkään muutkin tämän ;) Saapi linkitellä sitten miulle nähtäväksi ;)

6 kommenttia:

 1. ihana haaste! Joulu on ihanaa aikaa, kunhan ei liiallisesti hössötetä haha, mutta tähän asti olen ainakin hyvissä mielin joulufiiliksis haha :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ! :)
   Niinhän se on ! Mie toivoisin vielä vähän tuota joulufiilistä lisää, kaikki uusi kai stressaa niin paljon, ettei voi vain rentoutua :/

   Poista
 2. Kiva kun teit haasteen, luin! :)) Yllätyin tuosta piimäkakusta... ikinä kuullutkaan! :D
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun luit ! :)
   Piimäkakku on taivaallista, ja se on kuivakakku niinkuin tiikerikakkukin :)

   Poista

Kiitos (: ♥