11. marraskuuta 2012

Valmistujaiskahvittelut

Nyt on nekin pidetty. Haaveena olisi ollut pitää jo viime viikolla, koska halusin mummonikin pääsevän, piti odottaa että hän tulee kotiin :) Eilen meillä oli ihmisiä kahdessa porukassa. Puolenpäivän jälkeen tulivat äitini ja mummoni ja Simon vanhemmat. Ja iltapäivällä kaksi kaveripariskuntaa, joiden kanssa ilta venyi niinkin pitkäksi että käytiin istumassa läheisessä baarissakin. Mutta kotona jo yhdentoista hujakoilla :)
Photobucket
Tätä aina vaan niin hyvää täytekakkua. Olen aiemminkin sanonut, mutta vaaditaan paljon että kakku voi olla tätä parempaa.
Photobucket
Kinkku-fetamuffineja; ainankin eräälle nämä maistui. Jos ensimmäiseksi tun tulee sisälle sanotaan "Mie tulin tänne syömään".
Photobucket
Mokkapaloja. Meinasi usko loppua tämän kuorrutusta tehdessä. Kaksi annosta piti tehdä, ja jännitin koko ajan riittääkö nekään vai menikö kokonaan pilalle. Mutta ei, hyviä olivat :) Onneksi näitä on vielä vähän tuolla jääkaapissa..
Photobucket
Simon lempparit, Jaffa-keksit. Mie kaipasin jotain muuta, paketti Carneval -keksejä vielä kaveriksi.
Photobucket
Kaveriporukalla lasilliset shampanjaa. Meillä oli vain kolme lasia, onneksi ihmiset tulivat eri aikaa, että pääsin kilistelemään kaikkien kanssa. Kilistelin, maistoin, irvistin ja annoin lasin miehelle. Kamalan makuista.
Photobucket
Äidiltä ja mummolta ruusut.
Photobucket
Appivanhemmilta ruusuja myös. Otin tosiaan tänään vasta nuo kuvat, kukat ehtivät nuupahtaa yhdessä yössä :(
Photobucket
Photobucket
Mummolta itse tehty kynttilä ja sydän rasia, josta paljastui viisikymppiä ja paperilappu, joka paljasti että vielä on jotain tulossa. Kunhan vain keksin mitä se jotain on ! Äidiltä sama juttu, pitäisi kertoa kun tiedän mitä tahtoisin :)
Photobucket
Molemmat kaveripariskunnat toi Mariskoolit ! Sattui hyvin, että entuudestaan miulta löytyi punainen, mutta isona ja kirkas, mutta pienenä.
Hämmentävä muuten tuon punaisen varsi, kun se on tuosta yhdestä kohtaa keltainen :D

Kaiken kaikkiaan eilen oli mukava päivä :) Nyt on jotenkin outoa, kun kahtena päivänä on ollut koko ajan jotain tekemistä ja nyt ei ole. En osaa vain olla, kun teen sitä arkenakin aivan liikaa..

Mitä teidän Isänpäivään kuuluu ?

15 kommenttia:

  1. Ihanan näköisiä tarjottavia :)
    Meillä muuten yksi tietty on sellanen, että tulee aina juhliin: "Koko päivänä en ole syönyt" :D Ja se koskee myös sellaisia pienempi juhlia, kuten mun tytön synttärit johon on tasan tehty yks täytekakku, suolainen piirakka ja keksejä :D Vähän aina pelottaa, että jääkö muille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei :D Ärysttävää tollanen.. Luulisi, että voisi edes vähän ajatella juhlien järjestäjää ja muita vieraita.

      Poista
  2. kiva onnea viel kerran =) ehkä käyn kirpparilla kierroksen kun oma isä asuu n 750km päässä ei viitsi lähtee moikkaan mut soitan kyllä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Kirpparikierros kuulostaa hyvältä soiton lisäksi :)

      Poista
    2. eipä tullu lähdettyä kirpparille ku alkoi särkeen päätä =( mut joku päivä sit taas tekeen löytöjä

      Poista
  3. noms mitä herkkuja ;p isänpäivään kuuluu pienoinen rapula (ne eiliset synttärit köh..) :DD

    VastaaPoista
  4. Aivan ihanan näköisiä herkkuja :) Ja noi mariskoolit on ihanat! Itsekin omistan niitä muutaman :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin :) Oli vähintään yhtä hyviä miltä näytti ;)
      Niinhän ne on, vaikka ne on mielestäni jo vähän sellaisia, että joka kodista täytyy löytyä vähintään yksi :D

      Poista
  5. Ihania herkkuja! :3 Kaikki muut, mutta inhoan Carnival keksejä, meillä oli aina pienenä niitä ja silloin jo en tykännyt niistä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah :D
      Niitä kyllä aina penskana oli joka juhlissa ja jäi sillon ajan kanssa itelläki syömättä. Nyt yli kymmenen vuoden jälkeen piti saada niitä :D

      Poista
  6. Paljon onnea! En muista, oonko aiemmin sua jo onnitellut. Ihanan näköisiä herkkuja! Tosi kivoja lahjoja oot myös saanut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Ne olikin myös maukkaita, jääkaapissa odottaa syömistä vielä yksi mokkapala, nam ! Lahjat olivat myös enemmän kuin mieleeni :)

      Poista
  7. Minkälaista ohjetta käytit noiden kinkkufetamuffinien tekoon? :)
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisin käyttää perus kinkkumuffinien ohjetta hieman muuttaen, mm. juustoraasteen sijaan fetaa. Voisin tänne laitella ohjeen, kunhan pääsen takaisin kotiin kyseisen reseptin ääreen ? :)

      Poista

Kiitos (: ♥