22. marraskuuta 2012

OTL - Gina Tricot

Photobucket
Gina Tricot - Lilac Me (en ymmärrä miksi se näyttää melkein vaaleansiniseltä..)
Konad - Black
Mavala - Incolore
Cheeky - CH2
Helmenpuolikkaita
Photobucket
Muuta ideaa ei ollut, kuin se, että pitää saada leimata jotain.
Photobucket
Koska kuvio ei olisi kokonaan mahtunut kuitenkaan kynnelle, ajattelin leimailla tippiin vinosti, ja piilottaa rajan vaaleanvioleteilla ja valkoisilla helmenpuolikkailla.
Photobucket
Kävin tänään Kelassa ja työkkärissä, meinasi palaa käpy kun Työkkärissä osattiin enemmän kertoa Kelan asioita kuin Kelassa. Sitä ennen olin yrittänyt melkein tunnin perua sairaahnhoitaja-aikaa. Nyt vain mietin, olisiko tuota kättä täytynyt kuitenkin mennä näyttämään. Siitä kun se yksi tikkikin repeytyi, eikä arvesta varmaan tule siistiä. Mutta toisaalta, mielummin arpi kuin epämääräinen luomi.

Pyörähdin tänään myös kahvilla ihanaisen Jonnan kanssa. Neidin kanssa tavattiin ekan kerran varmaan n. kuukausi sitten baarissa, kun meillä on yhteisiä tuttuja. Siellä vaihettii pari sanaa, mutta sen jälkeen en häntä nähnytkään. Alkuviikosta rupateltiin sitten paikassa x netissä ja siitä sitten facebookissa. Vähän jännitin tapaamista, mutta ihan turhaa. Jutun aihetta löytyi, mm. kynnet ja blogit ;D

Mitä teidän torstaihin kuuluu ? :)

14 kommenttia:

 1. Se on kyllä häröä, kun työkkärissä osaavat neuvoa paremmin ja selkeämmin kuin kelassa :D No, nehän on aika hyvin yhteistyössä toisiensa kanssa, ainakin joensuussa :P

  Torstai-iltaan kuuluu; Draaaaaaaaamaaaaa!
  (kuvittele tähän Kauniiden ja Rohkeiden tunnari)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä ! :D Täällä Kelassa on ihan tyhmiä tätejä töissä..

   Poista
 2. töitä ja vähän tavaroita järjestelin niihin ed hardy laatikkoihin joita vähän aika sit hommasin ,kuvat on blogissa jos mennyt ohi =)
  laitan nyt aluksi jotain myös myyntiin lakkakirpparille illan aikana ,viel en uskaltanu laskee niitä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin käydä kurkkaamassa, en nimittäin nyt juuri muista laatikoita :D (varhaisiän dementia kai ;D)

   Poista
 3. Kiva oli nähdä ! ^^ ~ Nähdään toistekkin ! =D

  VastaaPoista
 4. Ah, sun päivä kuullosti toooodella mukavalta, mua ottaa aina suuresti päähän jos joudun kyseisiin laitoksiin menemään. Työkkärikään ei aina omia käytäntöjään tiedä, ja kelasta valehtelevat, että jotain tukea ei tarvitse tarkistaa, mutta vähän ajan päästä pistävät laskun perään kun ei olla tukea tarkistettu..

  Mutta ei mennä siihen koloon sen enempää. Ihana lila tuo lakka. Pitää käydä ehkä kotiuttamassa se meille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse kun olen tähän mennessä joutunut käymään työkkärissä kaksi kertaa, oon vielä ihan positiivisin mielin ko. laitosta kohtaan, koska siellä ollaan oltu ystävällisiä ja osattu auttaakin. Toisin kuin Kela. Hyi hyi, ne paperitkin on jo niin kamalat ! Reiluja kelalaisia kun eivät puhu totta..

   Kannattaa, se on aika unelma :)

   Poista
 5. onks noi ginan lakat laadultaan kuinka hyviä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin hyviä, että miulla on niitä aivan liikaa :'D Mutta siis ehkä paria lakkaa lukuunottamatta kaikki peittävät jopa yhdellä kerroksella. Mutta perinteisesti kahdella. Levittyvät hyvin ja kestävätkin ihan ok hyvin :)

   Poista

Kiitos (: ♥