21. marraskuuta 2012

Alaston totuus

Kynsien alaston totuus taisi lähteä Sonnelta liikkelle. Tarkoituksena näyttää kyntensä ilman rihman kiertämää, kaikkina ihanuuksineen ja virheineen.

"Kynsiblogit ovat täynnä toinen toistaan nätimpiä kynsien kuvia, osa blogeista on oikein erikoistunut siihen, että kynnet ja lakkaukset ovat niiiin täydellisiä, ettei niistä osaa sanoa ovatko ne aidot kynnet ja lakkaukset vai onko kyseessä kuvaajan hyvät photoshoppaustaidot." 


Äsken luit suoran lainauksen Sonnela -blogista. Pystyn itse samaistumaan noihin ajatuksiin täysin. Nyt on vuorossa omat nakukynteni.
Photobucket
Vasen käsi. Kynsissä on hieman kellastumaa, mutta sitä ei paljaalla silmällä juuri näekään. Kuva paljastaa tässä tapauksessa ehkä enemmän virheitä kuin uskoin olevan. Etu- ja keskisormessa on liuskoittumista havaittavissa. Niiden alle päätyy syystä tai toisesta silloin tällöin lakkaa, enkä jaksa yrittää taiteilla niitä pois vaurioittamatta kynttä. Mutta eipä ne lakkojen alta näy.
Uraisuutta on hieman näkyvissä, mutta se on aika hyvin hallinnassa suhteellisen säännöllisten bufferointien ansiosta. Ja noh, kynsinauhat voisi kaivata rasvausta säännöllisesti. Olen kamalan laiska ! Pitää ryhdistäytyä.
Photobucket
Ja oikea. Huomio kiinnittyy ensimmäisenä nysään etusormeen. Se ei kestä samanmittaisena kuin muut. Mutta pystyn elämään sen kanssa, että yksi kynsistä on hieman lyhyempi. Tässä kädessä kynsinauhat ovat kuivemmat kuin vasemmassa. Sekin johtuu siitä, että oikea käteni on aina talvella paljon kuivempi kuin vasuri.

Oletteko te ottaneet osaa tähän ?

6 kommenttia:

 1. Rohkeutta se vaatii tämäkin .. hienoa, että säkin uskaltauduit :).
  Mun lakkailut olleet hyvin vähissä jo kauan , tällä hetkellä blogissa pyörii muut aiheet ... rakennekynsien jälkeinen elämä ollut hiljaista, mutta pienestähän se pidempikin ponnistaa, vai miten se meni ;) ?!
  http://lakkahamsteri.blogspot.fi/2012/11/nysashow.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niinhän se meni ;) hienoa että sinäkin julkasit kynsien nakukuvat :)

   Poista
 2. Täytyy itsekin tehdä tämä :D Mä en tajuu miks mullakin tuo eturomi on aina lyhyt, ja jos se vähääkään kasvaa niin se poikkeaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ! :)
   Se on varmaan etusormien kirous kun katkeavat.. :/

   Poista
 3. hahha, mä en oikeesti KEHTAA pistää kynsikuvaa, koska mulla on niin älyttömästi kynsiin jämähtänyt keltasta lakkaa ja glitterlakkaa, enkä saa niitä millään puhtaaks. :( omanaamassa ilman meikkiä ja editointia sit taas ei oo mitään pahaa, silleenhän musta muutenkin on kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kehtaat sie ;)
   Mie taas en kovin mielellään naama näytä kuvissa ilman meikkiä. Ulos voin kyllä lähteä niin, mutta kuvia ei ei :D

   Poista

Kiitos (: ♥