4. marraskuuta 2012

Perjantai-ilta

Näin sunnuntain iloksi pari ruokakuvaa perjantailta. En nimittäin usko, että luokkalaiset haluavat naamaansa tänne. Kävimme tosiaan syömässä, meksikolaisessa ravintolassa nimeltän Gringos Locos.
Photobucket
Alkuskumppa ryhmänohjaajan toimesta. Oli muuten pahaa, onneksi luokalla on ihmisiä, jotka juovat mielellään muidenkin juomat.
Photobucket
Miun syötäväksi valikoitui Hamburguesa con Queso. Eli ihan tavallinen juustohampurilainen, lisukkeena ranskalaisia ja dippiä. Annos oli miulle hieman liian iso, mutta onneksi luokalla on niitä, jotka voivat syödä toisilta jääneet ranskalaiset. Mutta tuo oli todella herkullista, voisin mennä vaikka heti uusiksi syömään tuon samaisen.
Photobucket
Ida valitsi popsittavaksi Hamburguesa de Pollo, jossa oli pihvinä paistettua kananrintaa. Ystävällisenä neitinä tarjosi maistiaisen, ja pakko sanoa, että tuokin oli todella hyvää !

Ilta jatkui paikalliseen kuppilaan vielä. Itse lähdin kotiin ja ennen puolta yötä, ei jaksanut. Väsytti. Mutta lauantaina olinkin sitten pirteä :)

Löytyykö teidän paikkakunnalta Gringos Locosia ? Ja oletteko koskaan käyneet siellä syömässä ? :)

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Suosittelen käymään. Niin maukasta ruokaa, että !

   Poista
 2. Ei löydy :D Vihaan ruokakuvia, kun tulee nälkä :'D Ja nyt tekisi mieli hampurilaista, dääm you!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh :(
   Sama vika, siksi niitä pitääkin joskus laittaa ! ;D

   Poista
 3. ei löydy :D hahah, on se hyvä että löytyy kamuja jotka voi syödä ja juoda toisten jämät ;) ite oon ainaki sellanen :'DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota ei olekaan kuin muutamalla hassulla paikkakunnalla Suomessa :/
   Niinpä ! Koulussakin kyseinen henkilö saattoi närkkiä lautaselta, ja jos oli rajoituksia ruuan suhteen, se pyysi muita samaa ruokaa ottavia ottamaan maximimäärän, lupasi syödä loput :D

   Poista
 4. OMNOMNOM! Näyttää liian hyvältä ;D

  VastaaPoista
 5. Meillä ei ole Gringos Locosia, mutta näyttää todella hyvältä tuo annos! Nyt on avattu Matkuksen kauppakeskus ja sinne on tullut Daddy's Diner, joka on ilmeisesti pääasiassa amerikkalaistyylinen hampurilaispaikka. Pakko päästä käymään jossain vaiheessa!

  Shoppailemaan haluaisin muutenkin, mutta on meinannut tämä shoppikunto päästä vähän huonoksi, kun alkaa supistella niin helposti. :( Lisäksi tällä hetkellä on ihan turhaa yrittää ostaa vaatteita, kun mitään ei kannata kokeilla päälle - sellaisia siis, joita haluaisi oikeasti käyttää pojulin tulon jälkeen. H&M:llä totesin viime viikonloppuna, että shoppailusta on ilo mennyt, kun en meinannut kopissa taipua mihinkään mahan kanssa ja tuli vain liian kuuma. xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti siitä testailusta saadaan lukea blogistasi, että voi kuola valuen katsella ruokakuvia ;)

   Toivottavasti maku shoppailuun palaa pojan syntymän jälkeen, jos niin päivinä kun äitikin saa sen ansaitun vapaahetken ja pääsee hieman kupungille :)

   Poista
 6. Löytyy ja useammankin kerran käynyt siellä syömässä. Sieltä saa ihmeen hyvää naudan ulkofilettä. Myös hampparia tullut testattua ja hyvää on :)

  Yks kerta miehen veli söi siellä sellaisen "chili-challenge"-annoksen, joka oli siis pihvi kera todella voimakkaan chilin (täytyy syödä tunnin sisään, ei saa juoda maitotuotteita tai syödä leipää). Se oli aika kaameta katsottavaa kun toinen söi henkeä haukkoen ruokaansa ja vedet vaan valui silmistä. Eli sitä en kenellekään suosittele :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt heti kiinnostaa, onnistuiko miehen veli siinä ? :D Oon välillä miettinyt, kuka hullu lähtee kokeilemaan sellaista.. :D

   Poista

Kiitos (: ♥