19. marraskuuta 2012

Kynsilakka-ahdistus

Tuleeko teille koskaan kynsilakka-ahdistusta ? Hetki, jolloin ajattelet, että lakkoja on aivan liikaa. Itselleni tuli pari viikkoa sitten, eikä ota laantuakseen. Asian tiimoilta alkoi pieni projekti, jossa kävin kaikki omistamani lakat läpi ja testailin suurimman osan kiekoille.
Photobucket
Tuossa karsinnan jälkeen kuva kaikista lakoista. Kuva on tosiaan otettu pari viikkoa sitten, joten uutama lakka on tullut lisää. Lakat ovat tuolla jaoteltuina merkeittän sekä ne testaamattomat ovat yhdessä tuossa vasemmalla alhaalla. Kuvasta puuttuu kaikki leimauslakat ja koristelulakat.

Löysin tässä urakassa muutamia dupeja tai lähes dupeja lakkoja. Mm. violetteja ja hopeisia oli viisi samanlaista. Muutamat ovat löytäneet hyvän kodin jo, ja tietenkin itsellekin piti jättää. Lahjoitin äidilleni kerran kasan lakkoja, niitä taisi oli parisenkymmentä. Nämä menivät hänelle ns. ikiomiksi, ettei aina tarvitse lainata peruslakkoja miulta :) Ja siihen kassiin päätyi myös muutamia sellaisia, joista pidän, mutta en niin paljon että haluaisin niitä enää pitää täällä. Näin miulla on mahdollisuus joskus aina lainata niitä (:

Lisäksi keräilin yhteen peruslakat sekä mielestäni ne must have -lakat. Ja näiden lisäksi ne joista en halua luopua missään nimessä. Se kasa onkin aika moinen. Ne jälelle jäävät, vaikkeivat ne kuulu periaatteessa mihinkään, ei niitä osaa eteenpäin antaa. Photobucket
Mielestäni niitä peruslakkoja. Eli ihan perusvärejä ja hieman glittereitä.
Photobucket
Musta have -lakkoja. Tähän voisin lisätä uuden Nfu Oh:ni, mutta en jaksa kuvat enää uusiksi. Olen laiska ;D
Photobucket
Ja ne en halua luopua -lakat. Tänne voisin ehkä vielä muutaman keksiä lisää, mutta en jaksa enää ;D

Tämä postaus on ollut luonnoksissa siitä asti kun ahdistus iski. Aina muokkaan tekstin uusiksi. Eiköhän tämä viimein ole julkaisu kelpoinen..

Onko teillä mielestänne liian vähän, sopivasti vai liikaa lakkoja ? Mikä on sopiva määrä ?

22 kommenttia:

 1. En kommentoi noihin kysymyksiin :'DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiesin sen ! :D Meinasin mainita siut tuolla tekstissä. "Mimosa on sanonut, ettei miun kannata murehtia lakkojeni määrään, hänellä on tuplasti tuo määrä, ellei enemmänkin" ;D

   Poista
 2. Hmmm... mulla on toistaiseksi määrän puolesta (alle 100) ihan kohtuullinen määrä, mutta tilanne on se että niitä tahtoo tulla koko ajan lisää ja pelkään että en osaa lopettaa kohtuullisen määrään. En tiedä voiko niin käydä. Mulla ei ole toistaiseksi turhanaikaisia dupeja ja aina tuntuu löytyvän sellaisia sävyjä tai jotain uutta, mitä pitää saada.
  Tiedostan välillä että hullun hommaa, mutta niin on totta puhuen moni muukin asia elämässä. Ainakin tämä kynsilakkaharrastus on tosi mukavaa hulluutta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, koko ajan joku keksii entistä upeampia lakkoja, joita on vain pakko saada. Ei se ole reilua ! :D Mutta samaa mieltä, tämä on mukavaa hulluutta. Ja hyödyllistäkin, tavallaan. Kynsilakat harvoin jää käyttämättä ainankaan tarkoituksella. Toisin kuin vaikka jotkut pienoismallit :o

   Poista
 3. Mulle iski eilen pienimuotoinen ahdistus, kun rupesin tekemään Nailsuppliesille tilausta. Tein äitin kanssa diilin, että jos imuroin koko talon (paitsi omaa huonetta, koska se on niin pomminjäljiltä, että ei pysty :D) ja hoidan pyykit niin saan tilata lakkoja. Olin ihan, että JES, vihdoinkin saan ne kauan kuolaamani ihanuudet. Sitten kun pähkäilin, että mitä lakkoja laittaisin ostokoriin, niin jotenkin iski se ahdistus, että onko tämä touhu karannut käsistä ja tarvitsenko minä näitä lakkoja oikeasti vai jääkö ne vain hyllyyn keräämään pölyä. Sitten rupesin vielä miettimään, että pitäähän sitä elämässä olla muutakin ja näyttääkö tämä touhu muiden silmissä ihan hullua. Iskä totesi, että mun kynsilakkaharrastus on jo sairasta. Aa! T_T Lakkoja mulla on n. 120.
  Huokaus... Oon itsekin jotenkin hämmentynyt. En ole käyttänyt kynsilakkoja loppuun kuin ehkä muutaman. No, tässä oli tämä mun stoori.
  En vielä eilen laittanut tilausta TD:lle, mutta nyt aion. Sitten menen ostolakkoon. Varmasti menen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on tuttu tunne ! Kun saa palkita itsensä lakoilla, ei enää tiedäkään mitä haluaa ja alkaa miettiä juuri noin niinkuin sanoit.
   Miulla on sama, lakkoja ei ole juuri tullut käytettyä loppuun. Mietinkin tässä pitäisikö melkein ottaa projektiksi kuluttaa loppuun ne lakat, joissa on oikeasti enää vähän jäljellä.
   Ostolakon aikana yleensä löytää ne himotuslakat ja tuntuu että pakko saada ;D

   Poista
 4. on ollut ahdistuksia, vaikka kynsilakoista pidänkin :) siksi on hyvä kun niitä lakkoja joita ei enään tarvitse voi laittaa fb-kirpparille myyntiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pointti ! Mutta entä jos on vaikea luopua jostain lakasta ? ;D Onhan se kyllä niin, jos alkaa kaduttaa sen mitä luultavammin pystyy vielä ostamaan jostain itselleen takaisin.

   Poista
 5. Välillä tulee vaikka mulla ei edes ole ihan hirveästi lakkoja, välillä kaupassa tulee ahistava olo kun kattelee ihania lakkoja ja tulee se olo, että en voi ostaa kun pitää ensin käyttää entisiä pois. Joskus alesta tulee kyllä osteltua ja tilailtua lakkoja lisää.

  Muutamia saman sävyisiä lakkoja on ja esim. Lumene natural Codelta on tosiaan sinine lakka kaksin kappalein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä ! Ja koko ajan valmistajat tuovat markkinoille toinen toistaan upeampia lakkoja.
   Luotto lakkaa saa olla kaksikin pulloa ;D

   Poista
 6. minulle ei ole ainakaan vielä iskenyt ahdistusta lakkojeni määrästä (noin 130 kpl). Ja minun on kyllä erittäin vaikeeta luopua niistä... muutaman olen myynyt eteenpäin, mutta aina se on yhtä vaikeeta luopua niistä! :D ne ovat kuin pieniä vauvojani lol :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luopuminen on vaikeaa täälläkin ! Enkä tiedä miksi. Kai sitä pelkää, että heti kun on siitä luopunut, haluaakin käyttää juuri sitä lakkaa :D

   Poista
 7. Hmm.. Mulle tulee kanssa aina välillä pieni ahdistus, kun niitä on vaan niin paljon että en välillä tiedä mitä laitan kynnelle :D Mutta sitten teen pienen siivouksen ja oon taas tyytyväinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kanssa yksi ! Miulla on monet kerrat jäänyt kynnet lakkaamatta kun en tiedä mitä käytäisi :D Tuutko siivoomaa tännekin ? :DD

   Poista
  2. Joo voin kyllä tulla :D On se vaan niin ihanaa hommaa :D

   Poista
 8. Mulla on n. 130 lakkaa, en oo laskenut pitkään aikaan, mutta toi on arvio. Jotenkin tuntuu silti, että sieltä puuttuu paljon sellasia ihan peruslakkoja ja sit tietty näitä himotuskuolauslakkoja.

  VastaaPoista
 9. onhan nuita lakkoja melkonen läjä mutta aina pitää vaan lisää saada. välillä tulee selllaisia ahdistuneita hetkiä, jolloin miettii että mitä hittoa minä näillä kaikilla teen!

  VastaaPoista
 10. nii vaikee sanoa mikä on sopiva määrä ku lakoista puhutaan ,en oo ite uskaltanu ees laskee paljon noita nyt on .vaikee niistä on luopuu mut sekin on pakko tehä osalle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopiva määrä on kai se, mikä itsestään tuntuu hyvältä. Joku voi pitää sopivana määränä 20 lakkaa, toisesta taas 400 voi olla juuri passeli.

   Poista
 11. Hehee, täällä on kans yksi ahdistuja, joka vaan pahentaa ahdistustaan ja tilaa uusia lakkoja kun nyt on niin hyviä alennusmyyntejä! :D Mä oikeasti pyydän kohta, et mut suljetaan fb:n kirppiksen ulkopuolelle, koska mä ostan sieltäkin jatkuvasti lakkoja! :D Ja mun ei pitänyt ostaa kui Cesarsilta ja Mimaxilta nyt alelakkoja ja sit lopettaa... ja ehkä vähän Bondeja... Ja ja ja....

  VastaaPoista

Kiitos (: ♥