20. huhtikuuta 2012

The Versatile Blogger Award


The Rules

1. Nominate 15 fellow bloggers.
2. Inform the bloggers of their nominations.
3. Share 7 random facts about yourself.
4. Thank the blogger who nominated you.
5. Add the Versatile Blogger Award picture to your blog post.

Kiitos tästä kuuluu Hanille !

1. Sain paljon itsevarmuutta lisää Ruotsissa ollessani. Enkä usko, että asiat olisivat elämässäni näin hyvin, jos en olisi käynyt hieman tuulettumassa ja tututsumassa itseeni.

2. En läpäissyt ruotsin suullista koetta mieleiselläni numerolla. Sain juuri ja juuri T1. Ens viikolla korottamaan.

3. Aina kun luen blogien päivityksiä. Pyrin päivittäin kommentoimaan vähintään yhteen jotain mukavaa.

4. En tykkää soittaa virallisia puheluita. Jännitän aina hirmu paljon, ja saatan näppäillä numeron monesti ennen kuin soitan. Joskus taas soittaminen sujuu ilman suurta jännitystä, riippuu minne pitää soittaa ja mitä kysyä.

5. En tykkää kysellä asioita, jos esim. en löydä jotain paikkaa. Mielummin etsin omin nokkineni sinne, kuin kysyn joltain tuntemattomalta.

6. Haluan nykyään käydä vaikka missä. Ja iltaakin on hauskempi mennä istumaan kuin ennen. Nyt ei tarvitse kuin vihjata, lähdettäiskö, kun oon jo melkein menossa ;>

7. En muista milloin olen ollut viimeksi näin onnellinen 

Ja tämä lähtee seuraaville bloggaajille eteenpäin:

Fingerz Crozzed - Furi
Ida-Marian kynnet - Ida-Maria
I ♥  My Nails - Nunnu
Kaikki kynnelle kykenevät - Piukup
Katse kohti kynsiä - Piia
Korkokengissä - Niniane
Laatikollinen lakkaa - Jansku
My Nails and More - Nella
Nailful Day - Anni
Operaatio Jalokivimeri - Annika
Nails1820 - Daniela

7 kommenttia:

 1. Kiitos kivasta palkinnosta! Olen otettu :)

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos tästä. :) Ja apua, nää on aina niin pirun vaikeita keksiä ensin noi faktat ja sitten vielä vaikeampaa keksiä blogejakin. :P

  VastaaPoista
 3. Saa nähdä mitä faktoja keksin enää kun oon tehnyt tällaisia jo aika monta kappaletta... Haha x) Mutta kiitos paljon tästä! Tuli hyvä fiilis :)

  VastaaPoista
 4. "6. Haluan nykyään käydä vaikka missä."

  Mulla on tavallaan tää sama, tosin haluaisin käydä kauempana ja tuntuu, ettei pääse oikein mihinkään. Esimerkiksi Oulun suunnalla perheen luona en ole käynyt jouluun alun jälkeen. Meidän piti mennä sinne miehen talvilomalla muttei menty, sitten pääsiäisenä muttei siitäkään tullut mitään. Nyt hänellä on taas niin paljon töitä ettei pääse lähtemään. Jotenkin sitä ei sitten yksinkään lähde, kun pitäs mennä junalla. En oikein yksin haluais lähteä autolla ajamaan 400km. Sitten junassa on taas se, että on melkeen jumissa esim. äidin luona koska isän ja äidin kämppien välilläkin on hieman matkaa ja sitten pitäis tietty käydä mummolassa myös.

  Onneksi olen välillä nähnyt erästä kaveriani jonka olen tuntenut yli 20 vuotta, ollaan käyty mm. kirpparilla ja kahvilla. Välillä ollaan nähty kerran pari viikossa ja välillä on sitten taukoja. Kaverini asui siis mun syntymäpaikkakunnalla muutaman vuoden ja olimme 2 ekaa vuotta ala-asteella samalla luokalla. Sitten hän muutti omalle syntymäpaikkakunnalleen eli tänne missä itse nykyisin asun.

  VastaaPoista

Kiitos (: ♥