14. huhtikuuta 2012

Ensimmäinen vesimarmorointi.

Tässä illan ratoksi, päätin huvikseni testailla vesimarmorointia. Pidemmän aikaan se on ollut To Do -listalla, mutta kaikkien puheet siitä, kuinka se vaatii aikaa ja hermoja, on siirtäneet kokeilua kauemmas.
Photobucket
Ensimmäisen kokeilun uhriksi joutuivat:
Gina Tricot - Azure Blue & Have a Bite
Color Club- Yum Gum
Photobucket
Photobucket
Vasuri.
Photobucket
Photobucket
Oikea.

Täytyy myöntää, että ensimmäiseksi kokeiluksi nuo olivat mielestäni ihan onnistuneet, ja värit näyttävät kivoilta yhdessä. Kuitenkin, kun kokeilu mielessä oltiin liikenteessä, en jaksanut esim. vasemman käden keskisormen kynttä tehdä uudestaan, vaikka lakka kuplii siinä kiitettävästi. Poistoon nämä joutavat kuitenkin jo huomenna.

Nyt täytyy sanoa, että ei tässä mennyt hermot ! Oikeastaan, oli hirmuisen kivaa ja rauhoittavaa tekemistä. Etenkin, kun mielessä ei ollut tiettyä 'kuviota' mikä välttämättä pitäisi saada joka kynteen madollisimman saman näköiseksi.

Esteettisyyden kannalta, kynnet päätyvät kylla fail -kategoriaan, mutta muuten hyvin mieluisat !

Mitä te pidätte ? Oletteko kokeilleet vesimarmorointia ? 

8 kommenttia:

 1. no olivat kyllä onnistuneet ensimmäiseksi kerraksi! Ja nuo värit sopivat loistavasti yhteen, todella keväiset värit :)

  VastaaPoista
 2. Hyvät värit olet valinnut :) Laitoitko alle jonkun lakan, esim. valkoisen. Silloin lopputulos on vahvempi ja kun kynsinauhat teippaa niin siivoaminen on helpompaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ! :)
   Valkoisen olin unohtanut kotiin, tätä kun en ollut ollenkaan suunnitelut.. Ja kynsinauhat oli teippailtu, mutta ei näköjään riittävästi. Ja putsatessa voisi ehkä laittaa kattovalonkin päälle, eikä pelkästään tietokoneen ja kauempaa loistavan pikkuvalon avulla putsata, saattaisi nähdä paremmin :D

   Poista
 3. Vautsi!! En ole vielä kokeillut, mutta pitänee korjata asia piakkoin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ! :)
   Kannattaa ehdottomasti kokeilla, se ei ole niin hermoja raastavaa kuin jotkut antavat ymmärtää ;)

   Poista
 4. Hyvältä näyttää ekaksi kerraksi! Mulla oli tänään kaiketi kolmas yritys, enkä vieläkään oo täysin tyytyväinen lopputulokseen. Ja mulla kyllä menee hermo siihen sottaamiseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ! :)
   Eihä tuo ees oo niin kovin sotkuista puuhaa :D

   Poista

Kiitos (: ♥