25. huhtikuuta 2012

Kuulumisia

Koulu stressaa. Taas pitkästä aikaa. Koulua jäljellä n. viisi viikkoa, siihen mahtuu ainankin viisi tenttiä, kaksi portfoliota, muutamia yksittäisiä tehtäviä, opparin kirjallinen työ, opparin esitys ja siihen liittyvien julisteiden teko. Ehkä tää tästä :)
Photobucket
Tylsien nakukynsien takia, saatte vaihteeksi katsella kuvia Tukholmasta.
Photobucket
Ainiin, joko muuten kerroin, että lähenkin kesäksi sinne Tukholmaan töihin ? :) Päätin ihan viimeisinä päivinä, että ei tuollaista tilaisuutta voi päästää käsistään. Kirjoitin työsopparin kolmeksi viikoksi, ja tarvittaessa teen extraa siellä sen jälkeen. Kuukauden sitten otan vain rennosti ja lomailen ! Vähän vaihtelua tulevaan kesään ! :)
Photobucket
Gamla Stan.
Photobucket
Rådhuset.

Mitäs teille kuuluu ? :)

10 kommenttia:

 1. Oi, uskon että teit oikean päätöksen Tukholman suhteen! Oot ihan oikeassa siinä, ettei tuollaista tilaisuutta kannata heittää hukkaan. Ihania kuvia!

  Kouluakouluakoulua kuuluu vaan tännekin, onneks kohta on KESÄ!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ! :) Luulen itekin, et se on se oikea päätös :)

   Jep, ei enää kauaa sihen ;)

   Poista
 2. Ittekki tekis kauheesti mieli mennä Tukholmaan, ihan mieltsin pitkä aika siitä, ku itte kävin viimeks gamla stanissa.
  Mitä töitä sit teet siellä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti reissua kesäksi katsomaan sinne suunnalle :)
   Hoitsuhommia paikallisessa Suomikodissa :)

   Poista
 3. Kuulostaa hyvältä tuo kesäsuunnitelmasi. Minäkin ajattelin pitää tällä kertaa kesäloman putkeen ja lomailla neljä viikkoa. Jospa sitä saisi rentouduttua kunnolla. Toivotaan, että sää suosii heinäkuussa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannattaa pitää se loma putkeen. Saa paljon enempi irti, ja pystyy nollaamaan kunnolla pään työasioista :)

   Jep, pidetään peukkuja pystyssä ! :)

   Poista
 4. Oon flunssassa, tosi ärsyttävää. Tuntuu, ettei talvella oikein päässyt liikkumaan kun oli niin liukasta ja jalka oli kipeänä. Nyt sitten olis sulaa ja jalka alkaa olla paremmassa kunnossa niin eikös sitten pamahda flunssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti paranet pian :) Ei oo mukava kun ei pääse liikkumaan silloin kun itse haluaisi :/

   Poista
 5. Onnittelut päätöksestä, uskon että se on todellakin oikea! Kyseessä on ainutlaatuinen tilaisuus niin työn, asumisen kuin muidenkin käytännön seikkojen suhteen -mutta aivan varmasti myös itseesi tutustumisen vuoksi. Jotenkin Tukholman aikasi jälkeen minusta kirjoituksistasi on huokunut tunne, että olet enemmän sinut itsesi kanssa ja itsevarmempi kaikkiaan. Tunnet itsesi paremmin, tiedät millainen olet ja mitä haluat ja miten tavoitella haluamaasi pelotta. Kaiken kaikkiaan tuli sellainen olo, että Tukholma on varmasti koettelemustensa lisäksi antanut sinulle paljon ihmisenä. Harva meistä tietää, keitä me olemme ja mitä me haluamme kun lähdemme kotoa liikkeelle nuorina. Aivan yhtä moni etsii suuntaa vielä vuosikymmentenkin jälkeen. Me kun emme ole kiveen hakattuja, vaan muutumme ihmisinä ja jokainen kokemus meitä myös opettaa meille jotakin siitä, keitä me olemme. Siispä oikein hyvää kesää ja toivottavasti saat monia upeita kokemuksia, joiden keskellä voit hymyillä ja ajatella, että päätös oli oikea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ! Sait piritettyä miun iltaa huimasti noilla sanoilla :) Koska voin sanoa, että taidan olla samaa mieltä. Sain Tukholmassa ollessa lisää itsevarmuutta ja opin itsestäni muutenkin paljon sinä aikana.

   Poista

Kiitos (: ♥