13. huhtikuuta 2012

Perjantai 13. + opparikynnet

Me tosiaan kävästiin tänään pitämässä se oppari siellä päiväkodilla. Ja pakko myöntää, että hyvin meni :) Saatii henkilökunnaltakin vain positiivista palautetta. Se oli hirmu mukavaa, ja jäi tosi hyvä fiilis siitä. Vielä olis kaikki kirjallinen työ edessä päin. Teinpä myös oppariin sopivat kynnet, jotka suoraan sanoen, meni päin... :)
Photobucket
Lumene Natural Code - Have Fun
Maybelline MNY - 353
H&M - Hunt Me Down
Models Own - Gray Day
H&M - Lady Luck
Konad - White & Black
Depend - Nail art white
Dottin Tool x2
Bundle Monster: BM20  & BM210
Ja tietysti IsaDora - Second Nail & Seche Vite !
Photobucket
Näissä on ns. tarina. Liittyen opinnäytetyöhön. Peukussa on auto (hahaha, nii varmaan !).
Photobucket
Auto vain ajaa, eikä pysähdy STOP-merkin kohdalla, ennen suojatietä. Suojatiellä menee viaton kulkija, joka joutuu pieneen törmäykseen auton kanssa. Auton tehdessä äkkijarrutus, ja mukavat renkaa jäljet asfalttiin. Lopuksi on soitettava 112.

Ai mitenkä niin synkkä kertomus ? Tässä voisi kai sanoa, kuten tuo miehen puolikas, tässä on tälläinen surullinen tarina. Ja kyllä, idea näihin kynsiin lähti oikeastaan häneltä. Joten, kaikki syytökset vaan sinne suuntaan ;)

Kuitenkin, perjantai 13. epäonnenpäivä. Kyllä, ainankin tällä kertaa. Naarmutin mukavasti tuota miehen autoa tänään.. Paniikki, kapea ja mutkainen ramppi sekä alhaalta tuleva toinen auto ei ole hyvä yhdistelmä. Onneksi herra on niin ihana, että otti asian (yllättävän) rennosti. On se vaan ihana<3

Miten teidän perjantai 13. onko jotain erikoista tapahtunut ? Ja onko teillä viikonloppusuunnitelmia ? :)

1 kommentti:

Kiitos (: ♥