18. tammikuuta 2012

Shoppailin

Enpä muista millon viimeks oon ostellu vaatteita. Tänään niitä tuli ostettua ihan urakalla. En uskalla käydä verkkopankissa kattomassa paljonko oikein meni.. :D
Photobucket
H&M:stä ihanan pehmoinen ja lämmin neule kivalla nauhakiinnityksellä.
Huomatkaa ihanat Michael & Dregen paidassa !
Photobucket
H&M:stä toinenkin neule.
Photobucket
Seppälästä perus musta neule.
Photobucket
Lisäksi alusvaatteita ja pari toppia. Paikkoina H&M, Lindex ja Seppälä. Lisäksi H&M:stä tarttui matkaan vielä yhdet mustat lökärit.
Photobucket
Ja läheisestä antikvariaatista dvd kolmella eurolla.

Pitäis kai valmistautua henkisesti huomiseen koulupäivään. Joudun toisen luokkalaisen kanssa siirtymään luokan eteen puhumaan hengitysteiden imemisestä ja trakeostomiasta. Apua ! Lisäks meillä on jotain käytännön harjotuksiakin.. Nyt kuitenkin uusia kynsiä kehiin !

6 kommenttia:

  1. Kivoja vaatteita löysit! :) Tuo palloneule on sulonen!

    VastaaPoista
  2. minäkin ostan harvoin vaatteita tajusin äsken o.o aloin miettii koska viimeksi ostin jotain vaatteita.. hmm.. tais olla aika pitkä aika sitten kun ei tuu mieleen haha :D Noh, ihan hyvin olen näköjään pärjänny noilla vanhoilla rievuilla ;)
    oon nähny ton leffan! Se on mun mielestä katsomisen arvoinen haha tai no, ite ainakin tykkään romanttisista hömppäleffoista... nii mulle se oli täydellinen :D

    VastaaPoista
  3. Tosi kivoja ostoksia! Etenkin tuo ensimmäinen neule on mun mieleen :) Ja ainakin ite tykkäsin tosta Jätä se -leffasta, se on sellasta kunnon hömppää :)

    VastaaPoista
  4. Tsemppiä huomiseeeen! Itekkin aina jännitin luokan eteen menosta... Huh onneksi ne kuitenkin on nyt ohi... :D Hyvin se meneee! :)

    VastaaPoista
  5. Ihana leffa ♥. Mulla on toi digiboksilla ja joskus pari vuotta sitten kattelin sitä useinkin. Pitäis vaan saada se sieltä digiboksilta pois esim. koneelle tai jotain.

    Mun blogissa olisi sulla haaste :)

    VastaaPoista
  6. Nuo emaliastiat on kyllä ihania! :)
    Ainoo vaan että niissä on niin ohuet pohjat, että keität siinä pastaa tai riisiä niin ne jää kauheen helposti pohjaan kiinni...Puuroja noissa ei vois kuvitellakaan tehdä... =(

    VastaaPoista

Kiitos (: ♥