3. tammikuuta 2012

Hki - Stockholm - Hki pt. 1

Pyörähdin elämäni ekalla risteilyllä joululomalla. Ja matkakohteena oli Tukholma, ja siellä saimme viettää päivän :) Sieltä kuvia tulee seuraavassa postauksessa, tässä jotain randomeita ensin laivalta :)
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Laszlo Simet.
Aivan mieletön esitys tuolla jättipyörällä. Täytyy myöntää, että jännäsin koko ajan kestääkö se tuolla. Etenkin silloin kun meni tuo kangaspussi päässä.
Photobucket
Photobucket
Olga Simet.
Ei ollu ihan niin vaikuttava, mutta upea kuitenkin !
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Miss Divet.
Oli ihan huippu ! Onnistui loistavasti kaikissa rooleissaan. Vaikka täytyy myöntää, että muutamat henkilöt ei miulle ihan selvinnyt..
Tunnistatteko yhden ruotsalaisen ja kolme suomalaista laulajaa ? ;D
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Oli kyllä kiinnostava kokemus, tuo laivailu. Vähän ekana iltana oli huono olo, keikutti aika paljon.. Parit sammuneet nähtiin myös. Yhdellä oli vieressään tikkaat, vessaharja sekä hytin puhelimenluuri, lisäksi päällä oli vielä päiväpeitto. Eihän siinä :D Palaillaan pian Tukholman kuvien kanssa !

3 kommenttia:

 1. hienoja kuvia! En kyllä tunnistanut tuosta Miss divasta suomalaisia laulajia tai ruotsalaista laulajaa...:D
  Tästä tulikin mieleen, että itse lähden Tallinaan ensi maanantaina :O Toivotaan että siellä on china glazet ja OPIt alennuksessa tai kivan hintaisina!! :D

  VastaaPoista
 2. Me oltiin kanssa joulukuun puolessa välissä samaisella risteilyllä, eri laivalla toki ja kyllä tuota drag showta sai nauraa. :) Ekasta kuvasta tulis mieleen ruotsalainen Carola ja kolmannesta ehkä Lea Laven. :D Kakkosen ja nelosen toki varmaan jokainen arvaa. ;)

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuvia. Kiva kun tykkäsit postauksestani. :)

  Olen todennut usein, että kivun määrä on vakio. Jos se ei ole niskassa, se on jossain muualla. Yleensä minulla itselläni toisessa paikassa, mutta välillä myös jollain toisella. x)

  Toivottavasti sinunkin niskasi tulee kuntoon! Nuo vaivat ovat todella ikäviä, etenkään kun aina ei saa helposti selville mikä ne aiheuttaa - saati miten ne saisi pois.

  VastaaPoista

Kiitos (: ♥