24. tammikuuta 2012

Matkapäiväkirja

One Lovely Blog Award -tunnustusta tehdessäni mainitsin päiväkirjan kirjoittamisen. Tai oikeastaan sen, että haluaisin kirjoittaa mutta aina se jää. Nyt kuitenkin Ruotsin reissua varten on ostettu oma vihkonen/kirjanen, joka saa luvan täyttyä (vaikka itekseen) reissun aikana.
Photobucket
Ostin Tiimarista jonkun ruman kovakantisen vihkosen/kirjasen, jonka päällystin oman mieleni mukaan, tosin rajallisista välineistä. Löysin kotoa kasan aikoinaa tulostettuja mustavalkoisia kuvia ja nipun lehtileikkeitä. Etukansi sai yksinkertaisen kuvan tekstillä. Ehkä salaa kaipaan tuohon vielä jotain, katsotaan saanko mitään aikaiseksi.
Photobucket Takakanteen oli pakko saada Michael. Lisäksi joku random kartallinen kuva. Takakansi on vähän millainen on, mutta sitäpä ei tarvihe kaikille näytellä ;D Mutta tuonne on jo tulossa vielä hieman lisuketta.

Eräs lukija kyseli myös, että kirjoittelenko sieltä Tukholmasta käsin, totta kai kirjoitan ! Kysynkin teiltä, kuinka paljon siedätte ihan arkisia Stockiksen kuvilla varustettuja postauksia ? 

Tähän väliin pitänee kertoa jo yhdestä matkaan liittyvästä mutkasta. Sain eilen illalla tietää, että 56neliön kaksio vaihtuikin 25neliön studioon. Sen pikkuisen kenkälaatikon jakaa kanssani toinen opiskelija. Ja nyt ei ole tietoa, saadaanko me tuohon luukkuun nettiä niin, että se kuuluu vuokraan. Tuon kaksion suhteen se piti saada pientä lisähintaa vastaan vuokraan. Ja homma tosiaan kusas tuolla Tukholman päässä, niille ei kai selvinnyt mikä homman nimi oikeastaan oli ja nyt on tosiaan soppari kirjoitettu tuosta pienestä studiosta.
Hätävaraksi koitan saada muutaman postauksen ajastuksella tänne, jos joudummekin taikomaan jostain kahden kuukauden sopimuksen sinne.

Tortaina pitäisi palaverissa kuitenkin selvitä kaikki mieltä askarruttavat asiat. Ja eiköhän sillon selviä vähän tuosta kämpästäkin ! :)

4 kommenttia:

 1. Tosi söpön päiväkirjan oot tuunannut, eiköhän tuonne tee mieli kirjoitella enemmänkin :) Ja mä ainakin tykkäisin kovasti lukea (ja kattella kuvia) ihan siitä Tukholman arjesta! :)

  VastaaPoista
 2. Kivan näköinen matkapäiväkirja!

  Arkea, juhlaa, naamaa, kynsiä, Michaelia - anna tulla vaan, kaikkea luetaan innolla! ;)

  VastaaPoista
 3. Niin ja kiitos kynsikommentista! Se väri todella sopii myös kesään vaaleutensa ansiosta. Tulisipa jo lämmintä...

  VastaaPoista
 4. hienosti tuunattu tuo päiväkirja :) inspiroi varmasti kirjoittamaan tonne!

  blogissani on muuten käynnissä arvonta! käyhän kurkkaamassa ja osallistu toki myös itse mukaan, jos haluat :-)

  VastaaPoista

Kiitos (: ♥