2. tammikuuta 2012

Uuttavuotta

Miten teillä meni uusivuosi ?
Itellä se meni täysin normaalista poiketen. Vuoden vaihtuessa, makasin keskussairaalan päivystyspolilla, tarkkailulaitteissa, ja pystymättä liikkumaan juuri ollenkaan. N. kuukausi takaperin alkanut ajoittainen niska-hartia särky, etenkin vasemmalla, äityi niin pahaksi, että perjantaina oli jo vaikea hengittää. Pe-la välisenä yönä nukuin todella vähän, sen vähänkin olohuoneen sohvalla. Makaaminen oli täysi mahdottomuus, kun selkää ja rintaa koski.

Lauantai aamuna asia tuntui hieman paremmalta, mutta en uskaltanut kotoa poistua. Illalla en kestänyt olla enää missään asennossa, ei voinut, seisoa, istua saati maata, kun joka paikkaan koski. Hengityskin oli muuttunut todella pinnalliseksi ja muutenkin vaikeaksi. Naapurikaupungin päivtysksen kautta lähetteellä keskussairaalaan.

Miulla oli omat käsitykseni päivystyspolin henkilökunnasta, mutta ns. omahoitaja osoittautuikin tosi ihanaksi ja muutenkin vaikutti ettei heillä siellä (sillä hetkellä) ollut kovakaan kiire. EKG, Thorax-röntgen ja happisaturaatio ok jälleen. Ihana lääkäri kuitenkin antoi helpotusta siihen oloon, vaikka se pakotti kolmisen kertaan nousemaan siitä makuulta istumaan (mikä koski enemmän kuin ehkä mikään sen illan aikana), ja vaikka hän hakkasi vasaralla rintakehää. Lihasrelaksantti ja kipulääke helpottivat huimasti, ja pian yhden jälkeen pääsin jo kotiin. Viitisen tuntia taisi tuohon koko reissuun mennä.. Mutta oli se sen arvosta, kun sai viimein nukkua.

Photobucket
(onneksi tajusin siirtää kuvat koneelle vasta, kun olin lakat poistanut kynsistä... Ja tälläinen oli ainoa lähes onnistunut kuva. huoh.)

Nimettömässä: Color Club - Wish Upon a Rock-Star
Muissa: Wild and Grazy - Anchorage
Leimailut: BM -laatasta, jonka numeroa en muista (tais laatta jäädä äitille..), ja käytetty Konadin keltaista ja pinkkiä
Strassit: Tilattu MiMaxilta

2 kommenttia:

  1. hui kamala! :o voi sinua :( Hyvä että olo kuitenkin parantui loppujen lopuksi! :)
    Hienot kynnet!

    VastaaPoista
  2. Oi kamala! Toivottavasti ei tulee samaa oloa toista kertaa. Tulee mieleen, kun joskus 1½v sitten ripustin meidän asunnon seinälle isoa taulua, ja nyrjäytin selkäni/niskani jotenkin taitavasti siinä samassa. Sen jälkeen tuntui koskevan tosiaan ihan kaikkialle, ja hengitttäminen sattui.. Yöllä suunnilleen luulin kuolevani, mutta seuraavana päivänä päivystyksessä lääkäri määräsi vain Voltaren emulgeliä :D Ennakkoon odotin, että vähintäänkin kylkiluu on poikki ja pistää keuhkoon xD

    Mutta toivottavasti paranit kokonaan eikä tarvitse enää moisista säryistä kärsiä :)

    VastaaPoista

Kiitos (: ♥