22. tammikuuta 2012

One Lovely Blog Award


Säännöt:
1) Kerro linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti sinulle tämän awardin. 
2) Kirjoita seitsemän random faktaa itsestäsi. 
3) Lahjoita tämä sama award 15 blogille/bloggaajalle.

Ihana imlacking lahjoitti tämän, kiitos !

Fakta 1. 
Jotkut ehkä ovatkin saaneet jo selville, että ihailen suuresti Michael Monroeta. Rakastan niin herran musiikkia, tyyliä kuin kaikkea muutakin. Viimeisimpänä oon kiinnittänyt huomiota hänen kynsiin, ja niistä oon nyt saanut inspiraatiota useimpiin tekeleisiin. Tänään piti uuden ispiraation takia pätkäistä kynnet lyhkäisksi, koska ne ei vaan toimi pitkissä.
Fakta 2.
Yritän kirjoittaa päiväkirjaa, ihan perinteistä käsin kirjoitettavaa. Alkuinnostuksen jälkeen se yleensä aina jää. Viime kesänä aloitin ns. kesäpäiväkirjaa, mutta se tyssäsi töiden alkuun. Sen jälkeen sain kirjoitettua vain Michael Monroen keikasta. 
Seuraava haaste on matkapäiväkirja Ruotsin reisussta. Pyrin, että siitä tulee jopa jotain. Haluan jonkin kokreettisen muiston siitä, jotain mitä ei ehkä voikaan kirjoittaa tänne blogin puolelle. Ja tästä oon heittänyt itelleni pientä haastetta, että silloin tällöin pitää blogin puolelle päivittää, miten sen pitäminen onkaan edistynyt.
Fakta 3.
En osaa antaa itseni nukkua, vaikka väsyttääkin. Jos koulu alkaa myöhempään, herään yleensä viimeistään 7-8 aikaan. Viikonloppuisin en anna itseni nukkua, ylhäällä pitää olla viimeistään kymmeneltä. Yritän kyllä mennä ajoissa nukkumaan, aina se ei ole niin helppoa :D 
Fakta 4.
Ahdistun yleensä, kun joku kertoo kuinka paha olo hänellä oikeasti on, tai kuinka huonosti hänellä on joskus mennyt. Ahdistus johtuu ensinnäkin siitä, etten tiedä mitä pitäisi sanoa ja toiseksi, en pysty mitään tekemään sen eteen. Henkilön pitää itse työstää asiaa, että voi taas paremmin.
Fakta 5.
Vietän vapaa-aikani lähes aina neljän seinän sisällä. Yleensä datailen, huomaamattani ties kuinka kauan. Siinä samalla kyllä hoituu koulutehtävät, kynnet ja kaikki muu. Mutta en tiedä mitä sitä muutakaan keksis täällä kenkälaatikossa ?
Fakta 6.
Palelen herkästi. Täällä asunnossa on lämpötila aina alle 20, näin talvella se on hirveää. Ulkona palalen parin asteen plus asteillakin ihan liikaa. Tää alkaa pikku hiljaa ärsyttämään, niin itseä kuin muitakin. Etenki jos joutuvat kuuntele
Fakta 7.
Kaipaan parisuhdetta. Kaipaan niitä mukavia iltoja miehen kanssa, jolloin ei tehdä mitään erikoista. Ja taisin puhua tänään asian suhteen itseni pussiin, vakuutin yhdelle kaverille että kyllä sitä ihminen hyvin pärjää yksinkin, jos ei tee siitä ongelmaa, enkä itse parhaillaan kaipaa mitään. Hups.

Haastan !

13 kommenttia:

 1. Olen tämän haasteen itse jo aiemmin tehnyt mutta kiitos silti tuhannesti tunnustuksesta! (:

  VastaaPoista
 2. Kiitos haasteesta, olenkin jo ehtinyt samaiseen vastaamaan aikaisemmin :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos haasteesta, teen sen kunhan ehdin! :)

  VastaaPoista
 4. Kun aloitin lähihoitajaopinnot niin heräsin aina tosi aikaisin vaikka olis ollut itsenäisen opiskelun päiväkin. Olin edellisen vuoden ollut töissä vanhusten palveluasunnoilla ja mulla oli siellä aika usein aamuvuoroja, herätys siis jo joskus kuuden aikaan.

  Itsenäisen opiskelun päivinä mulla ei ollut yleensä ees herätyskello soimassa, mutta heräsin viimeistään seitsemältä.

  Kun oon ollut töissä iltavuorossa, oon yrittänyt nukkua mahdollisimman pitkään mutta jotenkin sitä vaan herää aikaisin. Ärsyttää, kun ei saa kuitenkaan ennen töihin menoa mitään aikaiseksi ja se aika menee siihen odotteluun, että pääsis jo töihin.

  VastaaPoista
 5. Kiitos tunnustuksesta, teen kun ehdin :)

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia tästä, pitääkin tehdä heti kun kerkiää. :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos haasteesta! Teen sen ensi viikon aikana :)

  VastaaPoista
 8. Vau, kiitokset tunnustuksesta! :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos paljon haasteesta, pitääpä haaste toteuttaa kun ehdin! :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos todella paljon haasteesta, mutta tein tämän samaisen haasteen blogini alkuaikoina :)

  VastaaPoista
 11. Kiitos paljon tunnustuksesta! Teen sen hetimmiten :) Mulla on muuten ihan sama juttu tuon kolmannen faktan kanssa, en osaa nukkua. Mulle tulee heti huono omatunto jos viikonloppuna nukun myöhään. Tuntuu että päivä menee ihan hukkaan :D

  VastaaPoista
 12. Niin ja valitsin blogisi yhdeksi Linkitä blogisi -lemppareistani, aiheeseen liittyvän postauksen löydät täältä: http://operaatiojalokivimeri.blogspot.com/2012/01/linkita-blogisi-lempparit.html

  VastaaPoista
 13. Kiitos tunnustuksesta vielä toistamiseen :) Teen tämän kuhan kerkeän!

  VastaaPoista

Kiitos (: ♥